Alla inlägg under november 2018

Av Jammar. - 24 november 2018 08:20

Hon är och kommer att förbli en legend inom konståknings värden! Hon fyllde nyss 19 år den 19/11 född 99 i Moskva. Kändes lite tungt att se henne i går då det inte stämde så bra. Men visst hon kommer tillbaka! Hoppas det går bra i kväll för Evgenina i kväll! Hon kör annan musik, så går det bättre. Mummuki av Astor piazzolla Sur Regresso Al Amor av dito  Libertango av samma. Den dan då båda Evgenina och alina åker lär jag få ta dubbla doser hög tryckmedicin, och det kan bli redan nästa nästa helg 6-9 dec då det är final!  Tjo!


Av Jammar. - 24 november 2018 07:16

En grad ute! Så är det mörkt. Så vill jag upplysa alla julhysteriska kärringar om att första advent är inte förns nästa söndag! Sitter och kollar på konståkning till morron kaffet. Ja japanskorna kommer. Sitter och kollar på hur de blir coachade av sina japanska ledare och det är lite annorlunda en västvärlden. Tror japan kommer att bli farliga nu och i framtiden. Ryskorna får se upp. Så ett klipp från i går på Matilda Algotsson. Ska bli spännande att se fria programmet i kväll kl 20.00 eurosport2


Av Jammar. - 23 november 2018 20:05

Evgelina bara trea och det är musikvalets fel annars så var det ok. Spännande i morgon då fria programmet körs. Alina är nog bäst nu av de två nu? Matilda 12a.  Japanskorna överraskade stort i kväll.


Av Jammar. - 23 november 2018 19:03

Ja hon snubbla för mycket men det finns väl potential med mer erfarenhet. Hon ligger femma i första grupp och de bästa finns i andra grupp. Svårt när de andra åker nästan felfritt. Finns inget klipp ännu, så blir ett gammalt.

Av Jammar. - 23 november 2018 07:19

Minus fyra grader ute och mörkt. Så är det en ny konståknings helg från Paris denna gång och svenskan Matilda Algotsson ska vara med, hoppas det går bra! Men mest intressant blir nog att se Evgenia Medvedeva. Sparsamt med tävlande i år, sist var i Kanada och det var väl sisådär? Gillar inte hennes nya musik stil. Orange Colored sky av Natalie Cole på korta programmet i kväll.


Av Jammar. - 22 november 2018 07:34

Sytt ett par anarkistiska tofflor också!

 

Av Jammar. - 18 november 2018 06:42

Alina kom etta och gjorde ett bra åk i fria, hoppa och studsa men det var som om hjärtat och känslan inte var med? Men det var bra att domarna gillade det. Kolla lite på nästa helg då cirkusen drar till Frankrike. Då ska Medvideva vara med. Ser ut som om Alina och Evgenina undviker varandra?

Av Jammar. - 17 november 2018 07:54

Så mitt favorit par Alisa och Alexander ligger fyra efter korta programmet. Så våran svenska deltagare Alexander ligger trea, bra! Hoppas han har valt bra musik till fria åkningen i dag?

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se