Alla inlägg under november 2018

Av Jammar. - 17 november 2018 07:10

Alina gjorde det hon skulle i natt. Smackade dit med ett nästan felfritt åk! Har klippet från ett fans här.


Av Jammar. - 16 november 2018 15:48

Svårt med tider och sändningar från Moskva? Men har han japanen han är ett fenomen. Kolla efter åket. han ligger etta efter korta programmet.

Av Jammar. - 16 november 2018 07:55

En minus grad och lugnt ska visst bli sol i dag. Så såg jag att mitt favorit par ska åka i helgen också, ska bli kul! Det är nog det roligaste paret att titta på de lägger alltid in nå spektakulärt. Det lär nog inte bli att sy i dag! Min anarkistiska grönsaks påse är visst poppis! Undrar om de gillar den på ICA? Alla börjar att sy egna påsar i stället för att använda plastpåsar!

 

Av Jammar. - 16 november 2018 07:07

I dag är det från Moskva och vi får se Alina! Det är på eurosport 2 kl 14 damer, herrarna är tidigare. Det är som vanligt korta programmet först. Och det kommer att bli otroligt spännande! Och eftersom Alina är med så har jag stoppat in Det mest skickligaste och vackraste konståknings åk nånsin!


Av Jammar. - 15 november 2018 05:38

Minus en grad och dimma i dag också. Få se om solen tittar fram på dan, de har skrivit så på smhi. Men vad gör väl det när man kan vara inne och sy! Sytt gardiner och lagat saker, och underlägg för tallrik.  Nu så kan man gå in på nya saker, har fått mörkläggnings tyget till sommar gardinerna Så har mitt påse och väska projekt tagit form, har klippt ut mallar i papper. Ska börja med påsarna som man ska plocka frukt och grönt i affären med.

Funderade på vart jag ska ha alla sy saker. Enkelt eftersom jag fick en hel låda i köket tom, eftersom  inte har några plastpåsar längre Ha.

Ångrar att jag inte köpte en bättre symaskin nu när man har upptäckt hur roligt det är.Av Jammar. - 14 november 2018 06:00

Noll grader och dimma ute. Man ska alltid vara en bra arbetskamrat! Sitter och funderar på de som slickar sin chef (arbetsköparen) i röven och vad man ska göra åt det?Av Jammar. - 13 november 2018 07:05

Snart har politikerna vridit och vänt på det demokratiska valsystemet så de vet inte nada? Vi kommer säkert ha Kalle Anka partiet som leder landet efter alla turer? Så här får det inte gå till i ett demokratiskt rättvist land! Störst parti ska styra för fan, det borde vara klart som spa! Det kommer att bli motsättningar utan dess like om denna politiska lekstuga får fortsätta! Skärpning för tusan!

(jag är inte socialdemokrat) Anarkist är jag, och kan axeptera störst parti styr, inga hemma gjorda lösningar.

Av Jammar. - 12 november 2018 06:37

fem grader och fuktigt ute. Så dessa bränder i Kalifornien USA, fruktansvärt att byar och småstäder som bara blir utbrända. Så en arbetsplats olycka där en 59 år man klämdes ihjäl mellan två vagnar. Har bott vid järnvägen och sett dessa växlare som kopplar vagnar. Fy fan vilken död! 59 år är en alldeles för hög ålder för en som ska springa mellan vagnar! Har snart tappat räkningen på alla som har mist sina liv på arbetsplatser tror slakten på arbetare är uppe i 44 st i år.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se