Direktlänk till inlägg 11 december 2018

Blev gammal i dag!

Av Jammar. - 11 december 2018 15:44

Jo blev gammal i dag, köpte halkskydd till skorna! Att gå med de inne på affärer är som att gå med skridskor. Man går som man har skitit på sig? Men de funkade utmärkt ute nu när det är ca 40cm snö och noll grader. Det blir otroligt halt där de har Plogat. Så va tjejerna på hugget i dag. En som satt och flörtade med mig på bussen hela vägen in till stan. Var nära att ge ett visitkort, men hon var för farlig för ung. Så en svårflörtad sak som jag har flörtat med snart ett år, var med på noterna. Och hon expediten där jag köpte halkskydden var på mig hela tiden. Om det är månen eller? 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 8 aug 20:53

Största bluffen genom historien. Det finns ingen gud eller jesus allt är bara ett påhitt. Många som är totalt lurade. ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 19:57

Så obota dumt nya lagstiftningen för att förhindra högerextremister få ha vapen. Tror de att de har ett hakors tatuerar i pannan? De extrema är din granne eller vän i moderaternas eller andra högerpartier som centerns förbund. Eller Ebba Kalasjnikov....

Av Jammar. - Måndag 8 aug 07:15

Sju grader och sol här i landets mitt. Undrar om det har varit frost i natt? Så kaffe och macka med saltabiten jättegott. ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 14:57

Ok lagat en god soppa på högrev (köttsoppa) och saltabiten som ska ligga i saltlag tills i morgon. Skurat golv och badrum. Så ett skönt fotbad och klippt tånaglarna så smörjt i fötterna i väldoftande olja. Q10 är bra. orken kommer tillbaka.   ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 07:50

Tio grader och blåser en kall nordan vind från fjället.. Sitter med frukosten kaffe och macka och jösses vilket gott bröd jag baka i går, porterbröd.. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se