Direktlänk till inlägg 12 december 2018

Ny mörk och elendig tid!

Av Jammar. - 12 december 2018 17:29

Nu kommer en ny mörk tid som medeltiden att drabba landet med fattigdom sämre skola och sjukvård åldrings vård. Vi får förbereda oss på flera mardröms hemska historier, sjuka dör för att det inte finns hjälp att få! Handikappade av olika slag får det betydligt sämre! Ungarna på skolan får läsa böcker som inte är relevanta med verkligheten. Allt detta kommer att drabba oss bara för att vit makt och högern vill bli rikare och att rasismen ska få härska och att de kristna stollarna ska få finare kyrkor och att adel med sin flärd ska kunna spegla sig i guld kantade speglar! Polis i varje knut och en militär som har sina polerade vapen att få visa upp! Det kommer inte att dröja länge förrns vi kommer att ha en svältande befolkning och arbetarklass och censur som kommer att slå alla rekord! 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 8 aug 20:53

Största bluffen genom historien. Det finns ingen gud eller jesus allt är bara ett påhitt. Många som är totalt lurade. ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 19:57

Så obota dumt nya lagstiftningen för att förhindra högerextremister få ha vapen. Tror de att de har ett hakors tatuerar i pannan? De extrema är din granne eller vän i moderaternas eller andra högerpartier som centerns förbund. Eller Ebba Kalasjnikov....

Av Jammar. - Måndag 8 aug 07:15

Sju grader och sol här i landets mitt. Undrar om det har varit frost i natt? Så kaffe och macka med saltabiten jättegott. ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 14:57

Ok lagat en god soppa på högrev (köttsoppa) och saltabiten som ska ligga i saltlag tills i morgon. Skurat golv och badrum. Så ett skönt fotbad och klippt tånaglarna så smörjt i fötterna i väldoftande olja. Q10 är bra. orken kommer tillbaka.   ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 07:50

Tio grader och blåser en kall nordan vind från fjället.. Sitter med frukosten kaffe och macka och jösses vilket gott bröd jag baka i går, porterbröd.. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se