Direktlänk till inlägg 14 december 2018

Luredrejarnas julafton VM!

Av Jammar. - 14 december 2018 07:34

14 grader kallt och lugnt! Trycket siså där 165-111 p74. VM tider här uppe med skidskytte och utförsåkning! Det ska inte handla om sporten utan lurendrejare packet som ploppar upp. Förra gången var det många företagare som gick i konkurs när de gjorde arbeten till vm både i Åre och Östersund. Av den enkla anledningen att de inte fick betalt för jobben. Så alla anställda som inte fick nån lön. Undrar om folk är smartare och inte går i fällan denna gång? Själv skulle jag inte ens ta med tång i nått som har med VM att göra.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 8 aug 20:53

Största bluffen genom historien. Det finns ingen gud eller jesus allt är bara ett påhitt. Många som är totalt lurade. ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 19:57

Så obota dumt nya lagstiftningen för att förhindra högerextremister få ha vapen. Tror de att de har ett hakors tatuerar i pannan? De extrema är din granne eller vän i moderaternas eller andra högerpartier som centerns förbund. Eller Ebba Kalasjnikov....

Av Jammar. - Måndag 8 aug 07:15

Sju grader och sol här i landets mitt. Undrar om det har varit frost i natt? Så kaffe och macka med saltabiten jättegott. ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 14:57

Ok lagat en god soppa på högrev (köttsoppa) och saltabiten som ska ligga i saltlag tills i morgon. Skurat golv och badrum. Så ett skönt fotbad och klippt tånaglarna så smörjt i fötterna i väldoftande olja. Q10 är bra. orken kommer tillbaka.   ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 07:50

Tio grader och blåser en kall nordan vind från fjället.. Sitter med frukosten kaffe och macka och jösses vilket gott bröd jag baka i går, porterbröd.. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se