Direktlänk till inlägg 30 december 2018

Avskruvat!

Av Jammar. - 30 december 2018 03:55

Tre grader varmt ute och lite blåst. Trycket är inte så bra 150 110 p83 men det kan ha sina förklaringar, har min dotter med sin familj här och mitt barnbarn är ju som en virvelvind sitter och funderar på om min dotter va sån når hon va fyra och ja barn är visst det i den åldern. Men det är härligt och roligt. Måste ha balkongen öppen för annars så blir det så varmt inne och givetvis så är elementen avskruvade. Det var 24 grader när jag vakna men nu har jag fått ner tempen till 22 grader inne. Detta har nog aldrig hänt nån gång i min historia att det har blivit så i Jämtland slutet på December! Nått är galet så vi har fått extremväder. Och varför jag är uppe är för att det är hockey vm. Sitter och kollar på Kanada Tjeckoslovakien och båda lagen spelar dåligt tråkigt. Så tycker jag domarna hjälper Kanada!  Väntar på Sve Usa.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Lördag 25 juni 19:35

Ja Sara är en fantastisk simmerska.

Av Jammar. - Lördag 25 juni 15:40

33 grader ute och 23 grader inne tack vare AC innan skulle det vara närmare 30 grader inne. ...

AC

Av Jammar. - Lördag 25 juni 08:20

23 grader och sol ute här i landets mitt och ac går för fullt. ...

Av Jammar. - Fredag 24 juni 07:26


15 grader och sol här i landets mitt. Ja i dag får AC gå mest hela dagen.   ...

Av Jammar. - Torsdag 23 juni 19:13

Nu ska det satsas nya miljoner mot våld och mobbing i skolan. Samma skit som 1960 talet samma idioter som ska jobba för att stoppa våldet. Och inte blir det nån ändring. Att det ska vara så svårt att få bort mobbingen i skolan? Man anställer fel folk...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se