Direktlänk till inlägg 31 december 2018

Guld och så!

Av Jammar. - 31 december 2018 05:02

Minus tre grader och lugnt ute. Trycket lyser på rött 152-110 p71. Har beslutat att sluta med blodtryck medicinen ska inte ta nått i dag. Den funkar inte så bra för mig, klarar mig bäst utan. Mår bara dåligt utav den. Nu har jag högt blodtryck och mår dåligt, bättre att ha högt blodtryck och må bra! Jäkla konformist läkare. Så har jag en ny uppfinning, den optimala ljus staken. Ölburk med vatten och säkert. ljuset brinner ner slocknar i vattnet tjo,  så är den ju snygg, guld och så.   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Lördag 25 juni 19:35

Ja Sara är en fantastisk simmerska.

Av Jammar. - Lördag 25 juni 15:40

33 grader ute och 23 grader inne tack vare AC innan skulle det vara närmare 30 grader inne. ...

AC

Av Jammar. - Lördag 25 juni 08:20

23 grader och sol ute här i landets mitt och ac går för fullt. ...

Av Jammar. - Fredag 24 juni 07:26


15 grader och sol här i landets mitt. Ja i dag får AC gå mest hela dagen.   ...

Av Jammar. - Torsdag 23 juni 19:13

Nu ska det satsas nya miljoner mot våld och mobbing i skolan. Samma skit som 1960 talet samma idioter som ska jobba för att stoppa våldet. Och inte blir det nån ändring. Att det ska vara så svårt att få bort mobbingen i skolan? Man anställer fel folk...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se