Alla inlägg under december 2018

Av Jammar. - 26 december 2018 16:22

Så kul att livet återkommer efter konformisternas och de kristna stollarnas helg. Och vad är intre bättre en att komma tillbaka med lite konståkning. Det var en tävling ryska mästerskapen där juniorer och  seniorer tävlade i  samma tävling och vem lyckades bäst,  jo hon som misslyckades totalt i Kanada ramlade och höllpå. Man tänkte henne ser man alldrig mer men. Nu satt hon ett perfekt åk. Anna Shcherbkova. Undrar hur de gör nu på EM i slutet på januari? Ljud kvalitén var så dålig på hela tävlingen så det blir ett vanligt klipp.

Av Jammar. - 26 december 2018 07:33

Ja tidigt i morgon kl 04.00 starar Hockey vm för juniorer med Sv-Fin hoppas man vaknar tidigt? Så är det ett år kvar tills denna hemska helg kommer igen. Ber om ursäkt för mitt skamlösa beteende. Jag anser att allt detta bygger på en bluff och tycker det är märkligt att det får fortsätta. Tycker det vore på sin plats att avskaffa denna hemska helg! Konformisternas julafton som inte är till för alla? Tur att det finns sprit.

Ska ner i tvättstugan i dag och få allt att bli som vanligt igen!

Av Jammar. - 26 december 2018 06:23

Två grader och det blåser ganska friskt ute. Men inte som på skutan där var det 47 s/m i går. Trycket ok 133-95 p96 och det är helt ok!  Så har jag tagit av mig magsyddet efter operationen nu. Nu har jag bara ett nät som skydd och det är inopererat. Läkarna gjorde ett bra jobb eftersom det snart inte syns något av ärret. 

Av Jammar. - 25 december 2018 15:13

Kraftig blåst nästan storm och tre grader varmt. Och det är säkert skit trist för de som firar jul i Åre. Alla liftar lär väl stå utom barnliftarna. Tur att de kan sitta i baren och kröka och göka?


Av Jammar. - 25 december 2018 07:05

Kan man önska nån som hatar det mesta god jul? Vit makt högern som hatar muslimer, judar, de från främmande länder som Afrika, samer, Romer, osv. Och vill införa nån typ av konservativ elit styre där Hierarki ordning och elitstyre ska härska med våld och hot. Och vill avskaffa eller krossa drömmar som frihet, jämlikhet, socialism.


Av Jammar. - 25 december 2018 05:36

Tre grader varmt och takdropp? Blir nog läge att använda halkskydd om man ska ut i dag. Tryck 139-110 p86 och det är väl ok efter ett hårt Levene i helgen. Högerextremister planerar fler terrordåd mot folkrätts aktivister och anarkister. Det har nu blivit känt sedan hoten har ökat!
Av Jammar. - 18 december 2018 07:08

Facebook har blivit en plattform för brottslingar. Företaget menar att de inte kan hejda hatet och våldet som sprids. Och polisen har lämnat näthatet fritt. Det går att läsa mer om detta i tidningen EXPO. När man läser vad som skrivs så tror man inte att det är sant! Det är olika grupper och personer som skriver, men det är mest SD, vit makt, Rädda landet i olika former.  osv


Av Jammar. - 18 december 2018 06:27

Minus fyra grader och lugnt ute. Trycket 140-108 p 69, det är väl ok? Ja och så bedrövelsen av att förbjuda tiggeri och fattigdom? Tendensen är att det är högerstyrda kommuner som mest trycker på om ett förbud.  Vellinge och Danderyd de vill inte se vilket elände kapitalismen ställer till med?

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se