Alla inlägg under december 2018

Av Jammar. - 17 december 2018 07:40

Från roliga Nazister och SD politiker, till konståkning. Hitta en ny stjärna som kommer om några år. Konståkning är det enda som får själen att bli varm och få nån typ av inre frid! Ps: lägg märke till rinken som är mer anpassad till konståkningen och lyssna på isen som är gjord för konståkning. Klart de är bra när det finns rinkar bara för konståkning! De behöver inte stiga upp kl fyra på morgonen för att få träna.

Av Jammar. - 17 december 2018 07:10

Tre grader kallt och lätt snöfall. Trycket 136-93 p78 Otroligt bra för att vara mig! Så såg jag klart filmen Iron Sky i gårkväll faktiskt så såg jag den två gånger. Roligaste filmen jag sett på länge rekommenderar den skarpt. Det är en parodi på framtidens nazister. Ja de är roliga nazist stollarna! Mycket påminner om SD partiet! Dom stollarna är roliga de med!

Av Jammar. - 17 december 2018 06:30

Betydligt fler dör på sina arbetsplatser en dödsskjutningar ändå så står polis och åklagare med händerna i byxfickorna och gör nada! Det är 56 st som har blivit mördade på sina arbeten i år.

Av Jammar. - 16 december 2018 18:52

Mystiska ljussken på himmelen i morse. Det jag såg tyckte jag var ett vanligt stjärnfall men allt gick mycket fort. Grannen såg det också men såg även ett starkt ljussken när det träffade jorden? Har suttit och väntat på gröna gubbar som kommer och säger, för oss till er ledare. Men eftersom jag är anarkist och inte har nån ledare så skulle det bli svårt. Får väl ta en promenad i morgon och kolla på nedslagsplatsen om det finns nåt?Av Jammar. - 16 december 2018 07:07

Minus åtta grader och ok? trycket 145-110 P84. Undertrycket för högt? Men skit i det nu! Såg en otroligt rolig film i natt. Iron Sky, en finsk/tysk film. Handlar om en Nazistisk bas på månens baksida. Och de ska åka till jorden och skapa det fjärde riket. Rymdnazisterna anfaller. Klara inte av att se hela filmen så ska se klart den i dag. Den finns på 6 an play i fem dagar nu. Trodde jag sett eller hört talas om det man bör se i film väg, så detta var en otroligt glad överraskning. Den kommer att bli en kult film. Bra jobbat Finland Tyskland. heja! Såg att det finns en 2 och 3 också! Tjo.

Av Jammar. - 15 december 2018 15:52

Har Jimmie Åkesson nationalsocialisternas ledare åkt på en psykisk kollaps igen? Han lyser ju inte och är ofta borta? Deras beslut att anta borgarnas budget är nog ett stort misstag nu när följderna visar sig bli en  stor ekonomisk kollaps för många. Undrar om de har så mycket kurage så de vågar stå för det? Troligtvis inte!

Av Jammar. - 15 december 2018 11:52

Minus arton grader ute och 22 grader inne just som det ska va på vintern! Men men såg att det ska bli väderomslag till jul kan bli plus grader och då lär det bli storm och skit.

 

Av Jammar. - 15 december 2018 06:24

Nitton grader kallt och lugnt! Trycket som vanligt 157-111 p71. Det tar sin tid att vänja sig progressiva glasögon? Man får sitta som en uggla och zooma med skallen. Men skönt att man kan läsa utan att sitta med gamnacke. Får pröva att sy och se om det går bättre att trä tråden i nålen? Hat tyg för örngott som borde sys.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se