Alla inlägg under december 2018

Av Jammar. - 14 december 2018 17:39

17 grader kallt och sitter och försöker bli van de nya glasögonen, ett par runda och ett par klassiska. Gillar nog de runda bäst. Progressiva så har lite svårt att fokusera zoomen så att säga men jag lär mig snabbt. Så glad att jag slipper sitta och titta över karmarna.

   

Av Jammar. - 14 december 2018 11:07

Ja kallt minus 15 grader och så har jag fått nya tomte kompisar i Stockholms riksdagshus! De är några tomte nötter allihopa! Så här är det hos mig just nu i dag.

 


Av Jammar. - 14 december 2018 08:49

Eftersom jag är lite tomte och bock så är det en bra årstid det här för mig. Jag kan va mig själv! Julbock och jultomte på samma gång?

Av Jammar. - 14 december 2018 08:22

Ja upp och hoppa!

Av Jammar. - 14 december 2018 07:34

14 grader kallt och lugnt! Trycket siså där 165-111 p74. VM tider här uppe med skidskytte och utförsåkning! Det ska inte handla om sporten utan lurendrejare packet som ploppar upp. Förra gången var det många företagare som gick i konkurs när de gjorde arbeten till vm både i Åre och Östersund. Av den enkla anledningen att de inte fick betalt för jobben. Så alla anställda som inte fick nån lön. Undrar om folk är smartare och inte går i fällan denna gång? Själv skulle jag inte ens ta med tång i nått som har med VM att göra.

Av Jammar. - 13 december 2018 09:13

Ja det går att bygga säkrare kärnkraft. Tekniken fanns redan när man började med nuvarande teknik men men fel personer fick bestämma, så blev det som det är. Man får hoppas att det är nått land som tar till sig denna säkrare teknik? Japan vet jag är intresserade. Man får hoppas nu när våra blivit gamla, så istället för att laga och lappa som inte är så säkert satsar på detta istället!


Av Jammar. - 13 december 2018 07:20

Minus tio grader och en massa snö! Såg att det är en massa helger nu framöver där vissa affärer ska hålla stängda, så tänkte börja hamstra i dag. Kan fortfarande inte bära så tungt, så får dela upp det på nio dagar a två gånger dagen. (man skulle mybi anlitat några bäriskor?)

Av Jammar. - 13 december 2018 06:35

Enligt forskare så kan vi leva längre och om vi sparkar ut alla julhysteriska kärringar! Skippar fira jul! Hjärtinfarkterna stiger till nästan astronomiska antal under julen. Som kunde undvikas genom att inte fira jul! Förbjud julfirandet nästa år så vi får leva längre!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se