Alla inlägg under december 2018

Av Jammar. - 11 december 2018 07:25

Noll grader och ca en cm nysnö, nu har vi snart 40 cm här. Trycket var inte nått bra nu på morgonen 170-116 p 96. Är väl upprörd över nått! Ska låta bilen stå och ta bussen in till stan. Är förvånad över att man har höjt biljettpriset nu 1/12 när man borde sänka det för att få fler att lämna bilen hemma. I vissa städer har man gjort det. De passar väl på nu när landet är politiskt handlingsförlamat, de utsugande riskkapitalisterna! Så har Anarkisten (jag) infört sanktioner mot USA Trump!

Av Jammar. - 10 december 2018 08:00

Ja tankarna går till hur det var i Ryssland och Frankrike innan revolutionerna! Då levde Adeln och borgarna vidlyftigt med folkets pengar så stora hungerkatastrofer rådde! I dag skriker skola, sjukvård äldreomsorg välfärd efter pengar som skulle rädda verksamheter och liv! Så lever adeln och borgarna i flärd och guld här i landet.

Av Jammar. - 10 december 2018 07:26

LKAB firar för fortsatt drift men Arbetarna bär sorgband för sin döda arbetskamrat! I sommars så dog en 21 årig flicka av försummelse från LKAB. Problemen var anmälda långt innan, om rostiga gallergolv! 

Dödsfallen är nu över 50 st på våra arbetsplatser i år!


Av Jammar. - 10 december 2018 05:22

Minus en grad och mycket snö, säkert 35 cm nu. Trycket är 162-112 p 91. Har varit uppe nån timme eftersom det har bullrat nått otroligt här i natt från kl 01.00 till 04.30 Ja det är snöröjarna som inte har fattar att det går att skotta snö på morgonen, dagtid eller kvällar. Utan har sadistisk tänk att-får inte vi sova så får ingen annan heller sova. Tycker de borde sluta som snöskottare! Så är det att bo i Krokoms centrum.


Av Jammar. - 9 december 2018 07:04

Vi börjar med vädret. Noll grader och ca 35 cm nysnö. Vitt och fint, nu behöver det inte komma nå mer snö i vinter. Trycket är 151-117 högt undertryck? p 67.

Så detta med den magiska sporten konståkning där man har blandat atletiska prestationer med känslomässigt musikaliska utsvävningar. Somna just när finalerna skulle börja i går, shitt. Men med dagens teknik så har jag sett finalerna nu på morgonen. Först junior flickorna, ja man sitter som en fågelholk och blir mäkta imponerad. Ska inte va person fixerad (är ju anarkist) det var en underbar tävling, har en hög snytpapper liggandes på bordet. Tänkte att detta blir svårt för damerna att slå. Men vilka kommer in och visar vart skåpet ska stå om inte damerna. Det var en helt otrolig tävling. Vilka hopp och konstnärliga prestationer blandade med atletisk prestation. ja högen snytpapper blev dubbelt så stor. Han Shoma Uno han som alltid blir bombad av gosedjur blev det nu också, men blev tvåa  Nu är det bara att vänta på EM i januari 21-27. Jösses vad jag älskar denna sport!

 

Av Jammar. - 8 december 2018 20:50

Enligt tidningen EXPO så är det bevisat att demonstrationer i Stockholm är anordnade av vit makt gruppen skandinaviska gruppen. De sprider antisemitisk propaganda och protesterar mot FN. Är det inte snart dax att förbjuda högerextremism här som i Finland snart.

Av Jammar. - 8 december 2018 07:29

Noll grader och tre cm snö. trycket är 140-110 p80. Så bra så! Dagen kommer att gå i sportens tecken! Skidor, konståkning, skidskytte så strö jag lite ishockey på det. Har redan börjat med pojkar fria programmet, isdans. Ja juniorerna kan de också blir så imponerad, ser fram mot flickornas fria program.  Så damerna i kväll kl 23.00 Ska visst visas på Eurosport 2?

Av Jammar. - 7 december 2018 16:35

Högerextremisterna som har kapat de gula västarna i Frankrike hotar med mord och våld i helgen! Macron som har blivit Europas krigande politiker mot högern ska inte vika sig för våldet!Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se