Alla inlägg under december 2018

Av Jammar. - 7 december 2018 16:05

Alina ligger 2 efter korta programmet Japanskan är etta men med bara några få poäng före, så det fria programmet blir spännande.

Av Jammar. - 7 december 2018 08:42

Lägg in länk add i webb läsaren. Juniorernas korta program live.


https://www.youtube.com/watch?v=o1hQc0SJElo

Av Jammar. - 7 december 2018 08:08

Det är ondskan som styr! Vi överöses med negativa signaler från media och annat som påverkar oss. Så besviken och arg för att vi inte får se konståkningen Kanada. Tror jag har 15 olika sportkanaler och ingen visar. Eurosport 2 ska visa en snutt i morgon natt. För att få se en riktigt bra sport med kultur får man hacka sig in på andra länders tv kanaler. Vi skulle behöva konståkningen som är så vackert i dessa tider av mörker och ondska!  Tränings åk från i går.

Av Jammar. - 7 december 2018 07:26

Tre grader kallt och en cm snö! Ska visst bli nån cm snö till i helgen? Trycket var bra efter att hörlurarna kom på och bra musik!151-97 puls 84. Dammsugaren kom fram i går och funderar på att använda den idag. Så detta om matsnusket på våra affärer. Större krav på de som pysslar med mat är enda lösningen annars så får vi inte stopp på matsnusket!

Av Jammar. - 7 december 2018 06:59

Inte bra för blod trycket! Har läst fascisternas  budget (M KD SD) och de slår sönder allt! Miljön kommer att få stryk. flyget kommer att få tuta på som de gör fast en ökning på 47% av farligt avfall.  Plasten kommer att släppas fritt. De har inget hållbart politiskt miljöarbete. Det borde vara olagligt att vara klimatförnekare, lika som terrorbrott! 

Av Jammar. - 6 december 2018 20:16

Har sovit bort hela eftermiddagen men trycket är bra 147-97 puls 97. Det kan väl inte beropå att saltintaget har minskats med 50%?

Så är det småkyligt ute sju grader kallt, och ska så vara hela natten. Så ett tränings åk av Alina från i går.


Av Jammar. - 6 december 2018 07:46

Eftersom det är final på konståkning nu och några dagar framöver för juniorer och seniorer i Kanada! Kollade lite hur deras program ser ut och man blir ju imponerad när en junior Gör en 4Lz+3T. Alexandra Trusova är det som ska försöka med det på fria programmet.

Av Jammar. - 6 december 2018 07:01

Minus tre grader och en cm snö. Trycket var bra nu på morgonen 142-100 puls på 97. Så börja jag tänka på min vän och då steg allt och då menar jag allt! Ska försöka diska i dag och ta fram dammsugaren. Så skulle det va kul om jag hinner sy lite, köpte tyg till örngott i förrgår.Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se