Alla inlägg under december 2018

Av Jammar. - 5 december 2018 13:32

Var och testade blodtrycket på den jag köpte och den som finns på sjukstugan. De stämde ganska bra med varandra, så det kunde vara lika mycket fel på den som var på sjukstugan. Bra tryck just nu 143-117. och det är bra för mig det (är lite bakis i dag). Vinkade adjö till en kvinna i morgonrock i natt. Apparaten heter Beurer MB 45 och köpt på Clas Olsson.


Av Jammar. - 5 december 2018 10:08

Vakna nyss med sjungande hals. ja.. Fint ute i dag solen skiner.


Av Jammar. - 4 december 2018 07:52

Klimat smart jul! Det finns ingen jul för mig! Diskar bara en gång i veckan så man ska spara på varmvattnet. Sitter i mörker så man sparar på elen. (min el är inräknad i hyran) Ingen plast och bilen får stå på parkeringen. Och försöker att inte skratta så mycket så man sparar på humorn. Humor smart också! Går int så mycket så man sparar på skorna. Tjo!


Av Jammar. - 4 december 2018 06:48

En grad nu på morgonen och blötsnö. Om det vore i södra delen av landet så skulle det kallas för snökaos.

Så ska det inom en snar framtid utvecklas ett självhjälpande diagnostiskt dataprogram på nätet, som ska finnas tillgängligt för uteslutna och misslyckade SD politiker. De kan få självhjälp med, rasism, muslimfobi och annan sned människosyn. Även annat högerfolk och kristna stollar kan få hjälp av programmet! Det förväntas spara 27 miljarder åt statskassan.

Av Jammar. - 3 december 2018 06:42

Utöka strejkrätten att även gälla vid mindre konflikter! Där arbetsköparna (arbetsgivarna) inte arbetar för att hälsa eller liv för arbetssäljarna är först på agendan, där ska en strejk vara obligatorisk Böter och annat trams skiter arbetsköparna i! En strejk ska vara ett verktyg för att främja hälsa och liv. Inför även att ett övertag av företaget av arbetssäljarna (de anställda) ska vara möjligt! Staten och kapitalisterna med annat hierarkiskt folk ska vara förbjudna att lägga sig i. Polis eller militär får bara användas till att skydda de strejkande! (mot högerfolk)Av Jammar. - 2 december 2018 07:10

Själv så struntar jag i julstjärna  och blinkande porrbelysning på balkongen i år. Tomten med vinkande arm och blinkande lysande bakis röda ögon, den får gå i graven på återvinningen! Vinteridrottare som är beroende av snö och kyla, har fått upp ögonen för klimatet. Kul att höra Ferry snacka om att strunta i flyg och bil, han tar tåget istället. Vi som bor här uppe ser dess bilar med skid landslaget köra så det ryker oftast över hastighetsbegränsningar och det är inte bra för miljön. Så detta med förnybar energi? Den behöver nog utvecklas lite mer ja!

Av Jammar. - 2 december 2018 06:38

" 1,4 miljoner lider av arbetsrelaterade skador till följd av arbetet. värst drabbade är de mellan 30-49 år, och fler kvinnor en män har besvär med värk och ångest. Det visar en undersökning av arbetsmiljöverket." Allt detta och mer därtill går att läsa i tidningen Arbetaren! Inte undra på att 50 st har dött på arbetsplatser i år när det är så här?

Av Jammar. - 1 december 2018 17:28

Ja det är knappast synn om uthängda nazister SD folk Kd folk och Moderater. Ja den politiska slaskhinken är i ett stort behov av att tömmas. Folket borde visa sitt missnöje med politiken genom en stor fet generalstrejk!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se