Alla inlägg under januari 2019

Av Jammar. - 4 januari 2019 15:58

Är det dax att avväpna den svenska polisen. Skjut kåta poliser pangar vilt på psykiskt sjuka och förståndshandikappade. Den svenska polisen leder klart den ligan i norden med flest dödsskjutningar. Så är det inte dax att avväpna polisen så vi slipper dessa mord?



Av Jammar. - 4 januari 2019 11:59

Blodtrycket var uppe i nästan 190 och ont i skallen. Funderade på att ta ett piller men jag ger mig inte så prövade att ta en öl Norrlands guld 5,3 33 cl och trycket sjönk till 155 på fem minuter. He.. Och nu är det stabilt! Läkarna pratar bara en massa skit. Så var jag inne på röda korset och handlade lite tyger. (gardintyger) Men de ska bli kuddar och ska pröva att sy pyjamas, och kallingar..

Av Jammar. - 4 januari 2019 07:56

Förra årets dödsfall på arbete blev 56 st, en mörk siffra då de flesta dödsfall är arbetsköparens (arbetsgivarens) snålhet som är orsaken! Straffen är alldeles för låga ex ytterst få får fängelse!

Av Jammar. - 3 januari 2019 16:54

Ja då har man både fått sova och sy lite efter nattens hockey. Så blev det till att beställa en ny symaskin det blev en uppdatering till 2.0 Funderar på bättre med en symaskin en vapen! Man borde köpa symaskiner i stället för vapen! Nått för armen att tänka på.

Sydde ett örngott i dag, så nu har jag två. ;) en raggnings ide. Man borde kanske gå på krogen och säga att jag har sytt två örngott så kom hem till mig och prov ligg. Man kanhända får sig ett nyp? ;) som skräddare? Hö hö hö


Av Jammar. - 3 januari 2019 07:08

Ja ryssarna och finnarna gjorde det dom skulle, bara sverige fippla till det! Nu får man hoppas på en final mellan fin och ryssarna? Nu är frågan om jag ska sova eller sätta mig och sy? Blev lite sykåt av ishockeyn.

Av Jammar. - 2 januari 2019 15:10

Tvär full rasistisk höger kvinna med hundar går omkring och skriker nazistiska slagord på hem för barn i Gnesta! Och klagar över att ingen vill ligga med henne! Ja allt går att läsa på EXPO.

Av Jammar. - 2 januari 2019 05:20

Minus fyra grader ute och lugnt. Trycket 162-110 p60 Nu har jag varit utan blodtrycks medicin i tre dagar och det är ingen skillnad på trycket. Skillnaden är att jag känner mig bättre och piggare, svullnaderna har gått ner. Man ska inte lita på läkarna och våga fatta egna beslut så blir det bäst så ska man hålla sig borta från vårdinrättningar och sjukhus. Så håller man sig frisk! Så till de kristna stollarna det finns ingen gud allt är bara påhittat, en rövarhistoria.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards