Alla inlägg under januari 2019

Av Jammar. - 29 januari 2019 06:49

Nio grader kallt och lugnt ute och vackert! ja trycket är väl ok 155-114 p89. Ja det är underbart att ha förmågan att få flörta. Men oj så farligt det kan bli? Men men men man är ju bara människa. Ska bli spännande att se hur detta kommer att gå nu under våren. Nog om detta. Har sovit otroligt mycket i natt om det för att jag har känt av en släng blötsnuva? Blir en sväng in till stan i dag.

 

Av Jammar. - 28 januari 2019 06:50

He he he he ja: Ska införa och göra en film om anarkistisk städtränd he he he.. Ja så nästa väcka så är det vm i Åre. så några veckor till så är det VM i Östersund bor mitt i mellan åre och Östersund men ska inte åka på någon av dom. Man ser bäst på TV. Utförsåkningen ser man knappt något av live. Så skidskyttet ser man mer av men det brukar bara vara kallt och blåsigt. Skönast sitta i soffan och kolla på tv. Så är det mindre med folk att trängas med.

Av Jammar. - 28 januari 2019 05:59

Minus nio grader här i mellan Svenska delen av landet och lugnt inte snöfall eller blåst! Tryck 157-124 p72 Tja det kunde va bättre. Ja våren ja och detta med att det gör ont när knoppar brister. Vakna med att jag nynnade på Carmen och det är inte bra eftersom det är det första tecknet på att, kommer att ställa till det för mig? Om jag får säga det själv så är man en otroligt bra flörtare ;) ! Och så här på förvåren så är jag som bäst.

Av Jammar. - 27 januari 2019 16:38

Att det börjar bli ljusare märks att man måste vattna blommorna lite oftare. Från en gång i veckan till två gånger i veckan. Det blir många nya skott i år. Ska klippa ner i mitten på nästa månad. Har inte varit ute och tittat på frö banker ännu, men det blir väl?


Av Jammar. - 27 januari 2019 07:49

Minus tio grader och lite lätt snöfall. Ser ut att bli en fin vinterdag. Tryck 150-121 p85 ok? Polisen var och ringde på i går kväll och undrade om jag hört något "Nä" jaha hej då. Så var det med det. Annars så blev det massor med sport i går, lite så jag är övermättad nu? Ska försöka ta en promenad i dag?

Av Jammar. - 26 januari 2019 16:58

I dag så avslutades EM i konståkning med herrarnas fria. En ganska avslagen tävling med många fall och snubblande, ingen höjdare tävling precis? Spanjoren vann. Damerna gjorde det betydligt bättre i går! Sytt några frottéhanddukar och det var på tiden, har flera totalt utslitna handdukar och bad eftersom man kan se igenom. Så de har fått hamnat i brännbara sopor. De duger inte ens att tvätta fönster med.


Av Jammar. - 26 januari 2019 08:04

I dag är det herrarnas tur att åka det fria programmet! Och där har vi ju Alexander och vi får hoppas det går bra och har gjort något åt musiken? Det sänds kl 09.30 på C more live och 12 an. Hoppas vm sänds på SVT så vi slipper den dåliga kvalitén på dessa betala kanaler.  Tider har inte stämt, och så denna förbaskade reklamen!

Av Jammar. - 26 januari 2019 07:34

Ja det blev en otroligt spännande tävling i går i damernas fria åkning! Alina fick silver och det var roligt. Hon kunde ha fått guld men det ville sig inte. Men bra med ett silver ändå! Har sett tränings åk som skulle ha gett guld men men, så är idrotten! Det är bara att komma igen! Det är ju snart VM 18-24 Mars. Och det är ju snart.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards