Alla inlägg under januari 2019

Av Jammar. - 12 januari 2019 04:46

Sossarnas svek mot den arbetande klassen! Än en gång så har sossarna slutit avtal med centern (bondeförbundet) Historien går igen. Är man lite politiskt skolad så sitter man och ler åt det som händer nu igen. Rädslan av att ge for mycket makt till  den arbetande klassen lever kvar. Löfven är nog inte så bra förhandlare som han påstår utan han säljer ut den undre klassens själ med gott samvete. Att liberaler och KD med SD skriker så de skiter, vem fan bryr sig om det? Vi kommer fortfarande ha ett klass samhälle där fördelningen av kapitalet hamnar hos de som redan har och inte hos de mest behövande.  De rika blir rikare och tänket Allt till Alla får fortfarande vara en dröm. Krossa kapitalismen,staten och hirearkistiska system!

Av Jammar. - 11 januari 2019 05:31

Noll grader och det blåser bra ca 25 m/s, vakna av vinden kl 03.00 Få se hur länge vi får ha ström men laddar mobilen och spolat upp vatten. Och det slamrar på balkongerna fast jag sa till om att vädersäkra saker! Trycket är 160-112 p68 hyfsat högt. Tänker på om strömmen går kan man ju inte sy?

Av Jammar. - 10 januari 2019 16:11

Såg ett program om tasmansk djävul och funderar på om man får ha ett som husdjur? Tänk er att få släppa lös en i kyrkan och se hur den skrämmer skiten ur prästen! Sådana djur ska man inte ha som husdjur. Men tanken är ju roande.

Av Jammar. - 10 januari 2019 07:20

 

Ja totalt självklart!

Av Jammar. - 10 januari 2019 05:50

Tre grader kallt nu men ska stiga till plus fem på dan så ska det börja blåsa här också! Varningar har gått ut att va inte på fjället. (kommer säkert att vara nån idiot ute ändå). Trycket är 158-115 p66 och det är väl lite högt? Så ska jag försöka sy klart sommar gardinerna i dag. Det är mörkläggnings gardiner med reflekterande sida som ska hålla värmen borta.

Av Jammar. - 10 januari 2019 04:18

Att få sitta och skriva ner vad man tycker är en rättighet. Men man måste även tåla att inte alla tycker som jag! Först så tycker jag de kristna stollarna gått mera över till kristna idoter hållet. Självklart ska kvinnan själva få bestämma över sin egna kropp, odiskutabelt! Så ska det va och så ska det förbli. Kvinnan är ingen dum varelse som behöver nån idiot till överste präst som bestämmer över henne!

Så detta med arbete och lön! Alla som arbetar ska få lön så de klarar familj, hyra, mat, och runt omkring saker som telefon, dator, och kunna ha en bra ledighet med familjen! Spelar inte någon roll vad för typ av arbete det är! Högern är ju ute med att sänka löner, hur tänker de egentligen? Folk måste kunna bo och äta. Och så de som vill förändra arbetsrätten, jösses ska vi gå tillbaka till träldomen?



Av Jammar. - 9 januari 2019 16:08

Ny symaskin och tyger så det har blivit syskapande i dag och en timmes sömn nu på eftermiddagen. Mina sommargardiner blir något i mörkrums tjosan men har börjat nu så nu finns det ingen återvändo. Att det ska va så roligt att sy och den nya symaskinen är så tyst och säker och älskar namnet, tung skit! Havy duty. låter lite som en ac/dc låt titel.


Av Jammar. - 9 januari 2019 07:24

Sitter och tittar på morgon tv och såg nån lista på hur du undviker ångest på jobbet. Och reagerade starkt på att du ska vara medgörlig och förstående. Oftast är det dåliga chefer som sprider ångesten. Du ska skrika ifrån om möjligt använda våld om du har dåliga chefer, annars kan du hamna tre meter under jord. Det är 56 st som har mist sina liv på sina arbeten på grund av dåliga chefer! Sluta vända andra kinden till så slipper ni ångesten!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards