Alla inlägg under januari 2019

Av Jammar. - 9 januari 2019 06:56

Trycket är nu 147-104 p81 bara av en bit mörk choklad. I stället för blodtryck mediciner som försämrar organ och har massor av biverkningar. Jag har varit utan medicin nu i snart 14 dagar. Så detta att man kan ta en öl. Norrlands guld 5,3 33 cl som också sänker trycket, kan man ta akut eftersom det sänker trycket kvickt. det har jag testat förut. Ska lägga alla piller burkar i en påse och gå till apoteket med skiten.

Av Jammar. - 9 januari 2019 06:22

En minusgrad och lugnt ute. Högt tryck i dag 172-118 p67, får väl ta en bit choklad till kaffet! Nu har man hittat min symaskin den fanns på posten men inget leverans besked har lämnas ut. Ska få lite tyger i dag så hoppas det funkar? Så sitter jag och tittar på mörkläggnings tyget som ska bli gardiner. Ja det är ju snart sommar och ljusa nätter här.

Av Jammar. - 8 januari 2019 15:45

När det är en grad kallt och lite lätt snöfall vad passar inte bättre en lite konståkning! Alina Zagitova superba utmärkta åk från de ryska mästerskapen 2018.Den vackraste idrotts utövningen som nånsin har gjorts! Enligt mig :) Så är det bara 14 dagar kvar till EM.


Av Jammar. - 8 januari 2019 04:42

Noll grader ute och lite nysnö! Trycket är högt 157-121 p71. Och inte fick jag min nya symaskin i går, postnord har slarvat bort den! Att cheferna på detta krisbolag får jobba kvar? Det förvånar mig mycket? Ja ja.. Väntar på några tyger också få se om det kommer fram hit?

Av Jammar. - 7 januari 2019 11:46

Fick åka till elaffären och köpa lysrör och även tillbaka. Så fick jag främmande av en kompis på morgonen så det var kul nu väntar jag bara att det ska plinga till på mobilen sms..

Av Jammar. - 7 januari 2019 07:44

Ja en explosion i Krokom klart man slänger sig över nått sånt, eftersom jag har ett intresse av extremhögern. Krokom är stort, enligt uppgifter så inträffade detta sju mil härifrån. Och det var två klantiga småtjyvar som snott ett skåp där de trodde att den stora förmögenheten fanns där i. Försökte öppna nått skåp och det gick åt helsike, den äldre fick underbenet bortblåst,, olyckligt! Så för mig så är det totalt ointressant!

Av Jammar. - 7 januari 2019 06:31

Två grader och lugnt ute! trycket ok 150-114 p68. Ja så blir man alltid så brydd över när poliser åker dit för rattfylla. De har säkert varit med och själva att ta fast rattfyllon så de borde veta bättre än att själva köra rattfull!

Av Jammar. - 6 januari 2019 17:31

Det var bra tag sedan jag drack te! Har en massa saker som man gör te av, glasburkar med olika prylar i. Det var en gumma från Ryssland som lärde mig mycket vad man kan göra te av. Satanspinnarna var pinnar från nån buske som skulle göra hennes dotter lycklig, jo det funka! Jag blev som ett frustande djur. Det enda som saknades var horn och klövar o svans. Nu tog jag bara lite av djävulsväxt, gröna små hopkorvade blad. Så helveteskrydda ser ut som anis? Så lite annat också och jo trycket sjönk 155-106. Och ett förbaskat gott te, den mörka chokladen smakade alldeles utmärkt till te!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards