Alla inlägg under april 2019

Av Jammar. - 15 april 2019 06:27

Den största skandalen nånsin i en VM final! Och det blev finska damerna som blev drabbad. De fick ett mål bortdömt som var sol klart mål inget att diskutera. Samtidigt blev usa målvakten utvisad. Fick de nån typ av hjärnsläpp domarna. Såg inte matchen i går men har sätt repriserna i dag. Det spekuleras om nått politiskt som låg bakom.

Av Jammar. - 15 april 2019 05:56

Bra morgon med minus tre grader och blå himmel. Vakna med ett sjungande humör. Och inte blir det nån kyckling efter avslöjanden om brutna vingar och skollade levande kycklingar! Man måste visa att man inte tolererar djurplågeri. Och ett bra sätt är att inte äta kyckling. Det går att äta annat.

Av Jammar. - 14 april 2019 15:24

Fotbolls söndag funderingar om botten lagen i landet. AIK spöar Sirius och Djurgården får spö av Göteborg Elfsborg gör fler mål en mitt i laget Sundsvall 1-1 just nu. Och ÖFK spöar Malmö så kommer mitten laget  Östersund ligga i topp efter dagens spel. Vi får väl se?


Av Jammar. - 14 april 2019 06:49

Minus tre grader och sol. Kommer säkerligen att bli en fin dag. Väntar fortfarande på att det ska komma några flyttfåglar men de lyser med sin frånvaro.

Av Jammar. - 13 april 2019 16:49

Ja de kristna stollarna är sköna de. Lite som prästens lilla kråka som skulle ut och köra men kör i diket. Ja de kristna är rasister och förtryckare, skitsnackare  och de är medlemmar av brun högern så nog är de prästens lilla kråka som kör i diket.. De snackar om det ena och det andra men det är bara nonsens och de bara ramlar ner i diket.

Av Jammar. - 13 april 2019 13:14

En genetisk avvikelse har hittats hos en moderat politiker i Göteborg som avgudar nazist symboler. Hon bör bli inlagd under tvång anser ledande forskare. Så anser politikern att de som har en annan hudfärg en vit, är analfabeter. Brunhögern har avvikande åsikter kan man lugnt säga.

Av Jammar. - 13 april 2019 10:31

Snart kommer det små gröna män: I natt ca kl 01,15 så small det så rutorna skallra. Titta upp och såg ett stort ljus skens hål som va superstort. Tänkte nu är det en asteroid på g? Men efter tag så såg jag ett ciggar liknande rörelse på natthimmelen som röde sig otroligt fort. Så det var inget flygplan, Påminde mera om independents day. Så vi får se om vi har gröna gubbar till helgen som kommer springa omkring..

Av Jammar. - 10 april 2019 09:11

Minus en grad och tvär blå himmel utan moln. Tryck bra 132-95 p81. Och att det ska va så svårt för de kristna stollarna att förstå att det finns ingen gud eller jesus allt är en påhittad historia.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards