Alla inlägg under maj 2019

Av Jammar. - 8 maj 2019 23:15

Vi ska inte åka till nått jäkla Grekland, vi ska lägga om taket! Köpa solceller och så..

Av Jammar. - 8 maj 2019 14:00

Kriget i Europa är över 1945 med nästan 60 miljoner döda. Och nu är vi på väg tillbaka. Mänskligheten är dum dum dum. Brunhögern (M KD SD) har lyckats manipulerat det Svenska folket så vi ska begå samma misstag igen!

Av Jammar. - 8 maj 2019 07:12

Såg den nya och omtalade nya serien chernobyl på HBO nordic i går och tja den var väl ok? Bra filmat och så, med bra miljö. Skådespelarna var väl ok. Jag ska nog se nästa avsnitt också. Den bygger mycket på förnekande och nertoning som alla de andra större olyckor. som i Fukushima, Harrisburg. Man ska aldrig lita på myndigheter!

Av Jammar. - 8 maj 2019 06:34

Noll grad och mulet ute. Ovanligt tyst ute om det är kylan och snön som har fått tyst på fåglarna. Hotet från att en asteroid ska träffa jorden är större nu en på länge. Nu börjar forskare öva inför krocken.  Om den kommer att utplåna allt liv eller? Vet man inte? Det är kanske därför fåglarna är så tysta? Solen är som den ska i dag, vanlig strålning och vind. FPX618 asteroiden får man hoppas tar en annan bana? Tryck 150-105 p67.

Av Jammar. - 7 maj 2019 07:33

Har adeln inget annat för sig en jöka och föda ungar som kaniner? Den tärande adeln!

Av Jammar. - 7 maj 2019 07:08

Vakna av snöröjarna här i mellersta delen av landet. Det är en grad och en jäkla massa snö, och det snöar som fan! Så tänker jag på båt jäklarna som förorenar, kan de inte strejka de också. Eller kan ingen köpa en u-båt och sänka de med en torped i skrovet! Ja man blir på dåligt humör av vädret! Tryck 153-114 p73.

 

Av Jammar. - 7 maj 2019 03:04

Brukar aldrig titta på tv 4 men nu har de blivit anmälda för skitaktig spelreklam. Och de har nog kört den mest äckliga formen av reklam, subtila spelrekam inslag. Detta med trisslott skrap på nått morgonprogram. Utan att informera om spelmissbruk. Självklart ska de åka dit, tycker jag!

Av Jammar. - 6 maj 2019 18:52

Snöat halva dan i dag och blåst kallt här i mitten av landet. Bra att det är damm fritt. Svårt för brunhögern (KD M SD) att ta klimat hotet på allvar. En sd politiker skrek åt mig och undrade om jag har blivit miljöpartist bara för att jag tyckte det var bra med flygstrejken för miljön, fast jag är anarkist. Behöver man vara miljöpartist för att värna om miljön? De kristna stollarna och moderaterna är rädd nu!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards