Alla inlägg under augusti 2019

Av Jammar. - 8 augusti 2019 14:46

Nu är det bara att måla kvar och ska sätta på fler bläck.. Ganska härligt att lyssna på robotlina när hon dammsuger under soffan..

 

Av Jammar. - 8 augusti 2019 07:51

Klart som korvspa att det inte ska finnas själv svamlande busschaufförer mens de är i bussen lika så rökande eller små tutande ur flaskan eller mobil flamsande... Sedan när de är lediga så får de göra vad de vill och inte är vid bussen. Det har vi inget med att göra! Det ska vara säkert att åka buss och chauffören ska vara koncentrerad på trafiken.

Av Jammar. - 7 augusti 2019 08:12

Tryck 160-109 p76. Så undrar jag på på vad man säger nästa år? tjugohundra tjugo? tjugotjugo? tvåtusen tjugo? Så ett klipp om en låt som lätt fastnar på hjärnan.. Tre ackord musik när den är som bäst..


Av Jammar. - 7 augusti 2019 06:47

femton grader och regn grått ute. Åskan gick i går så luften är frisk och skön.. Trycket skiter jag i. Och så fick jag inte klossarna i går så får väl hoppas på i dag. Får passa på och vädra ordentligt i dag när det är svalare väder.

Av Jammar. - 6 augusti 2019 20:34

Den kristna vit makt rörelsen här i landet borde hårdbevakas annars så får vi masskjutningar även här i landet..

Av Jammar. - 5 augusti 2019 16:53

Solen trilskas lite just nu. Kp5 och solvinden är hög 673.3 km/sec.. Kan bli störningar på elektronisk apparatur..

Av Jammar. - 4 augusti 2019 09:19

Sexton grader ute och grå himmel lugnt.. Bra fiskeväder.. Apropå fisk så åt jag surströmming i går och det har en läkande effekt på min mage.. Magen blir lugn och så sväller den inte upp utan snarare tvärtom den blir mindre.  Det är nyttigt med surströmming. Skulle ha lagat pitepalt i dag men det ställer jag in, har lite ont i skallen. Så blir jag så förbannad på vuxna som säger att "det äter inte jag" och så har de inte ens smakat på pitepalt. De tror det är som kroppkakor. Det är stor skillnad på smaken.. Jäkla småbarn, när 50 åldringar beter sig så..

Av Jammar. - 3 augusti 2019 09:26

Jösses vad häftigt det är med en robotdammsugare. Hon (den) åker omkring och städar mens jag skriver.. Vi borde sälja kungahuset med attiraljer och adeln till danskarna och köpa dammsugare till folket.. Så alla får en. Och blir det några pengar över så köper vi Öl..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards