Alla inlägg under oktober 2019

Av Jammar. - 15 oktober 2019 06:27

En grad varmt ute och lugnt. Tryck 145-108 p74. Tog dubbel dos tryck medicin få se om jag kan få ner trycket något mer?

Av Jammar. - 14 oktober 2019 18:54

Ja KD politiker som snackar om säkrare sjukvård är nu ansvarig för fipplet med sjukhus material i Uppsala län. Är det så de har tänkt de kristna stollarna att sjukvården ska fungera? Inställda operationer osv..

Av Jammar. - 14 oktober 2019 18:27

Så många bevis finns för att de kristna och deras tro är rena rama nonsens. Alla dessa år har de trott på nått som inte finns. Stackars jäklar. Ja bibeln står för påhittade historier.

Av Jammar. - 14 oktober 2019 11:30

Den arbetarklass fientliga brunhögern ska rösta för att pensionsåldern ska höjas. de självgoda  Kristallnatts avskummet (KD SD M) som bara kan sitta och peta navelludd, ska rösta för att pensiones åldern ska höjas på onsdag eftersom de aldrig har gjort ett vettigt handtag i sitt liv och tror att alla har det lika bra som de.

Av Jammar. - 14 oktober 2019 07:00

En minus och snö i luften här i mitten av landet. Dax att ta fram vinterskorna nu. Tryck 157-106 p67. Så dagens plåga på tv, politikerna som är självgoda och slår sig på bröstet. För tusan släng ut dom från riksdagshuset och låt dom plocka skräp i Stockholm gator, det är det enda de duger till så gör de lite nytta. För här i mitten av landet vill vi inte ha dom. Sådan idioter som far och vimsar omkring. De ska höja pensionsåldern för de utslitna och förbrukade, de ska dö, så de kostar inget. De rika vill bli rikare.


Av Jammar. - 13 oktober 2019 18:08

Den kapitalistiska högern med medlöpare som inte betalar skatt i riksdagen som aldrig har gjort ett vettigt handtag i hela sitt liv, ska vist bestämma att pensionsåldern ska höjas i morgon. Max har de haft ett sommar jobb.  De har aldrig jobbat som städerska eller undersköterska eller i skogen eller i gruvindustrin eller andra tunga och slitsamma jobb i 40 år. Nu slänger de demokratins handske på den arbetande klassen, och höjer pensions ålder så de ska bli rikare..


Av Jammar. - 13 oktober 2019 08:30

Två grader varmt och sol ute. Känner mig otroligt pigg nu på morgonen, ska kolla trycket 152-116 p65. lite högt. Ska väl fortsätta sy på tofflorna i dag men har svårt med att hitta material. Har ju bra fantasi så det löser sig nog. Men jag är ju ingen toffel om det är nån som skulle få ider.



Av Jammar. - 12 oktober 2019 18:24

Två grader ute och det blir en fin blåfärg på älgen när den får stå på balkongen. Får väl laga dill kött i morgon mens man har dill som inte har fryst. Letade efter ett par strumpor i dag och hitta bara en, den andra har väl rymt? Hitta ett par byxor istället som jag kunde laga.



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards