Alla inlägg under oktober 2019

Av Jammar. - 8 oktober 2019 20:02

De kristna stollarna svamlar om nått som inte finns eller har funnits..

Av Jammar. - 8 oktober 2019 17:28

Kliat i näsan hela dan. Så skönt att få komma hem och köra näs skölj.

Av Jammar. - 8 oktober 2019 06:16

Ett av de värsta krigsbrotten är i antågande. Stalin sket i Warszawa. FN soldater som sket i muslimska civila. Nu ska usa med Trump godkänna uttåg från Syrien så turkarna kan gå in och utrota kurder.




Av Jammar. - 8 oktober 2019 05:45

Två grader och svart ute. Tryck 150-108 p61 hyfsat bra. Funderar på hur länge det tar för ett äpple frö att växa upp? Ska nog köpa ett äpple i dag och äta upp det och plantera kärnorna. Var till stan och köpte verktyg så nu kan jag fixa det sista på väskan. Det blir en riktig skönhet. Ska ta detta med att sluta använda plastpåsar till en ny nivå.

Av Jammar. - 7 oktober 2019 19:50

Spektaklet med adelns akademin och nobelpriset har visst börjat nu. En kvarleva från den tiden då man förtryckte folk.  Nu ska adeln spara pengar och det är på tiden eftersom de lever på den arbetande klassen pengar i sus och dus av en kostnad på 1,3 miljarder per år. De själva och de välbärgade betalar nästan ingen skatt nu. Tycker adeln borde avgå hela bunten och skaffa sig riktiga jobb och försörja sig själva. Så de slipper leva på bidrag från den skattetalande arbetar klassen.

Av Jammar. - 7 oktober 2019 06:13

Noll grader ute och svart. Den starkaste kraften som vi har var röd i natt och är kommande, har väl försvunnit i väster nu. Tryck 141-106 p68. Det får väl funka för i dag.


Av Jammar. - 6 oktober 2019 12:20

Otroligt fint höstväder fyra grader varmt med sol och ingen vind. Allt får klara färger. Var på en höst spatsering andades frisk höstluft.. Tog några anarkistiska bilder för tryck och så. Var på affären och köpte fläsklägg så i dag så blir det fläsklägg med rotmos. Ska koka upp och byta vatten två gånger så buljongen blir klar.

 

Av Jammar. - 6 oktober 2019 08:57

De är inte så lätt att hitta när man är dålig på ryska och japanska. Men nu har jag hittat seniorerna. Snart börjar deras tävlande i ISU regi så då blir det lättare. Här är ett klipp på Alina från i går. Musiken är underbar och ett bra åk.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards