Alla inlägg under december 2019

Av Jammar. - 18 december 2019 16:52

Alina Zagitova tar en paus i konståkningen, så hon kommer inte att vara med på EM. Vi får hoppas hon kommer tillbaka.

Av Jammar. - 18 december 2019 07:18

När moralen blir omoralisk. Man har ju varit med om detta nu några gånger och man blir lika förvånad. Senaste är det om den kristna svenska kåta munken. Som såg sin möjlighet att få doppa i gryta på en 16 årig flicka och det lär finnas flera fall. Men det värsta jag har varit med om är nog om en kvinna som föreläste om just moral och sedan gjorde en ekonomisk svindel så det bara dundrade om det. Ni kan inte lita på nån!

Av Jammar. - 18 december 2019 06:33

Minus tio grader ute och svart vitt. Tryck 146-109 p90 si så där. Ska gå på affären här i byn i dag behöver mer grisfötter. Ska koka i morgon så i saltlake nått dygn. Att det inte finns grisfötter året om i affärerna. Det är bara besvärligt med julen, bolaget är stängt i flera dagar och man blir tvingad att äta vissa saker som inte finns annars.

Av Jammar. - 17 december 2019 19:16

Brunhögerns partier med SD som ledare skapar grupper på sociala medier där man kan läsa sånt som " bättre en stolt rasist eller en feg landsförrädare" eller "Skjut en flykting och gör värden en tjänst". De kristna stollarna klappar händerna och tycker de klär i armbindlar och moderaterna hoppas på en ledande roll i det nya nazi landet som Himmler.



Av Jammar. - 17 december 2019 14:42

Vilken dag trycket har vandrat från  175-130 tills nu efter en timmes sömn 131-90. När det är så här blir jag bitchig om jag vore fruntimmer men nu är jag man och vet inte om det finns nått ord för män men alla fick sig en känga i dag. Jag blir en riktig odåga. Var in till stan och handlade åt mamma och hon ringde nyss och frågade hur det var. Men nu är det bra. Ska ta ett glas sherry så blir jag glad. Eftersom jag trodde att min sista stund var kommen. Man mår också illa är sjuk helt enkelt, som om man snart får värdens största stroke. Men jag lever och mår bra nu hurra..



Av Jammar. - 17 december 2019 05:37

Två minus och svart ute. Tryck 132-106 p66 helt ok. Tidigt i säng och tidigt uppe. Var så trött i går kväll orkade inte ens se på tv. Ska försöka ta bussen in till stan i dag om jag får lust. Innan den kapitalistiska julhysterin startar.


Av Jammar. - 16 december 2019 16:13

Att övervaknings kameror inte fungerar vid en bensinmacks toalett kan man förstå. Men att de inte fungerar vid regeringskansli vapenförråd är skitskumt. Så varför är övervakning med kameror bra för?  Tankarna går till att nu planerar högern likvidering av miljöaktivister och andra aktivister som slåss för rättvisa och hbtq folk. Luktar Palme mord med skumma höger vridna vakter och annat. Alla vapen och ammunition stals och ammunition som går igenom skyddsvästar. Förstår att säpo kliar sig i skallen nu. Eller så vill man inte ta fast förövarna?



Av Jammar. - 16 december 2019 07:32

Två grader varmt och svart ute. Tryck 128-107 p73 ok.  Dansade vals i natt igen och är på ett blandat humör, får väl inte dansa nått mer förrns efter nyår.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards