Alla inlägg under januari 2020

Av Jammar. - 13 januari 2020 08:35

Suck. Här sliter folk med att sortera sopor och använda mindre plast och resa mindre miljöförstörande. Så beviljar länsstyrelsen i Sundsvalls företag att släppa ut mer giftiga avgaser som nickel. Minst livstids utvisning för idioterna.



Av Jammar. - 13 januari 2020 06:08

Minus fyra grader och svart ute. Tryck 141-112 p63. Högt undertryck hmmm. Ingen herre styr över mitt liv bara svaga människor måste ha en hirarkistisk gud eller? Staten kan man skita i. Men det kapitalistiska samhället är svårare att att handskas med. Så bör idrotter som tär på miljön beskattas hårdare. Som skidåkning, motorsport och fotboll tex.. De proffs aktiva och de som jobbar med idrott som reklam, får gilla läget och få mindre i lön om de vill ha en friskare jord. Och de flesta idrotter och sporter är vuxen lek. Men det gör väl inget när vissa kvitterar ut fantasisummor i lön.



Av Jammar. - 12 januari 2020 07:54

En grad varmt och svart ute. Det töar. Tryck 138-95 p82, bra bra. Får väl gå ut i dag också måste köpa bit socker. Vakna till i natt och kunde inte sova så jag försökte se om de sänder konståknings EM på tv. Men det fanns inget. Suck. Ja man får väl hacka skiten igen för att få se konståkningen. Att det ska va så svårt att visa konståkning på TV? Det är ju många som vill se. Frågar man folk om de vet vad konståkning är så svarar de flesta ja. Men frågar man vad freeski är så ser folk ut som frågetecken och det visas på svt. Vi finns väl inte till för svt utan svt är väl till för oss.

Av Jammar. - 11 januari 2020 20:12

Tycker han är en av de bästa artisten på 2010 talet hans musik innehåller poesi och  ett djup som tar andan av en. Man verkligen lever sig in i musiken och utvecklas.

Av Jammar. - 11 januari 2020 19:23

Ta mig till funkytown men inte i kväll är för dizzy.. Blev för trött av allt skidåkande på teven. Så något allvarligare, flygoffren i Iran  hånas på sociala medier som "två mindre att försörja, mer pengar till vården" Så hissas nazist flaggor på asylboenden i Jönköping av nazister. 


Av Jammar. - 11 januari 2020 16:42

Extern hård disk måste man vara rädd om. Inte bara stoppa i och dra ut usb kontakten när man ska flytta över dokument och bilder. En extern på en Tbyte är bra så man frigör minne på datorn. Den blir snabbare och piggare. Men misshandlar man disken så försvinner den och då måste man formatera om. Då kommer den tillbaka. Men alla säkerhetskopior är borta, allt är borta. Stonk stön.. Så får man göra nya kopior och sånt tar tid och är tråkigt. Glöm inte säker borttagning! Jag trodde att med åldern så var man säker. Behövde inte tänka på säker borttagning.



Av Jammar. - 11 januari 2020 11:00

Är hemma nu. Det blev en kort promenad eftersom det blåser svin kallt men svanarna fick sitt käk. Glad att jag slipper simma i vattnet. Och svanarna blev glada. Det är -2 och blåser så kyleffekten är -16. 

 

Av Jammar. - 11 januari 2020 06:46

En grad kallt och blåser ganska bra ute. Tryck 137-95 p69 bra bra. Glömde ej att ta medicin i går. I dag blir det en promenad till svanmataren så hem och kolla på skidor. 


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards