Alla inlägg under januari 2020

Av Jammar. - 25 januari 2020 14:06

Har USA med order från Trumpen planterat ut viruset i Kina så att den ekonomiska tillväxten ska bromsas så de inte blir en världs ledande ekonomi? Han brukar ju prata om den stora hämnden mot Kina Trumpen.

Av Jammar. - 25 januari 2020 08:03

En att hålla koll på är Ekaterina Kuakova från polen. Hon är så liten så man tror att det är nån av blomsterflickorna som har blivit kvar på isen. Hon åker bra och får hon till det så. Hon är bara 17 år och 1,52 m  lång. Hon har hamnat på listan på en av de som man ska hålla koll på. Hon påminner om nån?

Av Jammar. - 25 januari 2020 07:02

Ja konståkningen och damernas korta program i går var en bra tävling de flesta damerna var glada och log så sött. Det gick bra för många. Gladas är jag nog över Alexia Paganini fjärde plats ryskorna går det inte göra nått åt just nu men men det kommer ett vm i mars. Sedan jag såg Alexia i OS så kände jag att hon har nått. Det gick inte så bra då. Så våran Anita och Finskan Peltonen dottern till hockey spelaren, gick det bra för. Och det är alltid roligt att få se ryskorna. De levererar alltid på högsta nivå. Så kom det till en eller flera ny favoriter. Det blir många att hålla reda på nu. Som Ungerskan Ivett Toth. Och allt avgörs i kväll med fria programmet.

 


Av Jammar. - 25 januari 2020 06:35

Minus en grad ute och svart lugnt. Lite nysnö nån mm.. Tryck 138-111 p66 Lite högt underliv tryck. Om det kan va för alla vitaminer jag äter? Funderar på att inte ta fler nu innan jag har blivit frisk, ska ju inte göda förkylningen. Kommer ett nytt inlägg om konståkning när jag har fått i mig fler koppar kaffe.

 


Av Jammar. - 24 januari 2020 18:52

Byt ut utförsåkning för överklass bortskämda ungarna mot konståkning på svt.

Av Jammar. - 24 januari 2020 18:07

Östlund gjorde ett av de bästa åken och är vidare till finalen fria programmet. Så var tanterna som kommenterade på tv8 på hugget och var fantastiska i kommentarerna sakliga. Pratade inte så mycket i åken. ja det var bra. Konståkning är operan och baletten i sporten! Ska kämpa för konståkning och anarkism tills jag dör.



Av Jammar. - 24 januari 2020 17:30

En underbar tävling damernas korta program, jösses vad spännande det blir att se det fria programmet. Undrar om de som lever under diktatur även får se vad vi får här i landet    se när vi vill se vad vi vill?

Den kapitalistiska diktaturen stänger ner sidor som folk vill se. Jag blir så arg på den kapitalistiska diktaturen.

Av Jammar. - 24 januari 2020 10:45

Dagens startlista för damernas korta program. Norden ställer upp med fyra åkare tre finskor och en

svenska.  

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards