Alla inlägg under januari 2020

Av Jammar. - 22 januari 2020 07:48

Dagens startlista för herrarnas korta program, och vi håller väl tummarna för de svenska åkarna!

   


Av Jammar. - 22 januari 2020 06:43

Självklart blir vi som gillar konståkning inte förföljda! Men det är så lätt att använda de orden i dag. Se bara på de kristna stollarna som kallar sig förföljda eftersom de inte får terrorisera folk som de vill. Men det är lustigt att de inte visar mer konståkning på tv. Det som är lustigt är, som om att man vill döda konståkningen i detta landet. Fast det är så många som gillar att titta på den.

Av Jammar. - 22 januari 2020 05:59

Noll grader ute och blåser fortfarande lite nysnö på backen knappt 3 mm. Tryck 137-105 p60. Ja i dag kör konståkning EM i gång på riktigt. Vi som gillar konståkning har det svårt, vi blir förföljda och får inte se våran underbara sport. Förstår inte varför det ska finnas ett sådant hat mot konståkning så den knappt nämns i medier här i landet?

Av Jammar. - 21 januari 2020 16:47

Här har ni lite tips på hur ni kan få se konståkning. Men säg inte att jag har sagt något. Sök på tv kanalen en del sänder gratis.

 

Av Jammar. - 21 januari 2020 12:40

Det första jag såg när jag kom ut var en plastpåse som satt i ett träd och fungerade som en fågel fälla. Förstår inte varför vi förbjuder plastpåsar omedelbart. Så var jag på affären och beklaga mig varför jag inte kunde sy rakt. Hon är utbildad sömmerska och förklara hur jag skulle göra, så nu har jag sytt om allt och det blev mycket bättre. Tack Tack..

   

Av Jammar. - 21 januari 2020 08:46

Många jublar nu när nazistiska FRP lämnar regeringen i Norge. En kvinna med två barn som misstänkt har haft samröre med is. Ligger visst bakom.  När hatet blir så starkt att man lämnar regeringen bara för en kvinna och två barn där en visst ett barn ska vara allvarligt sjuk. Då förstår man vad nazisternas hat mot främmande kulturer är! Det är de väl därför de bombar och sjuter folk lite här och där. Nazisterna.

Av Jammar. - 21 januari 2020 07:48

Noll grader och blåsigt vakna fler gånger i natt. Men man sover gott när det blåser också. När man vet att man inte behöver gå ut. Tryck 154-103 p67 si så där. Får oftast högt tryck när jag sover för länge. Skulle varit in till stan i dag men skiter i det, det blåser. Tror jag ska gå på byn i stället ställa mig i ett gathörn  och spana in brudar.  Gå in på affären och glo styggt på de som tar plastpåsar. Det är väl det huvudsakliga jag ska pyssla med i dag. Ja om det kommer nån kristen tok så ska jag tala om för de hur otroligt korkade de är och blåsta med århundrades största bluff. Läsa skiten ur nån SD politiker lär det väl bli också. Så bör jag ta nån bild också. Nu blev det mycket får väl skriva en lista så jag inte glömmer nått.


Av Jammar. - 20 januari 2020 11:54

Sytt ett enkelt mobilfodral, men måste göra om. Kantbandet blev snett..  


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards