Alla inlägg under februari 2020

Av Jammar. - 28 februari 2020 18:18

Jösses, Socialministern säger att beredskapen är god här i landet. Ja visst det finns inte ett munskydd att få tag på i detta land som är bra. Inget fungerar och folk blir smittade. Inget görs för att stoppa smittan. Ja fan va det fungerar bra. Ja det är väl bara att sitta och vänta på att bli smittad och få dö. Detta börjar likna nån typ av mass avrättning av gamla och sjuka.


Av Jammar. - 28 februari 2020 15:32

Det visar sig mer och mer att de har ingen koll på viruset. Munskydd finns inte att få tag på. Snackar som söderlänningar om att de inte skyddar dig men andra. Egoistiska är de som äkta stockholmare våra experter och politiker. Det blir så här när man har släppt in en massa SD politiker och kristna stollar i lekstugan. Stäng gränsen vid Dalälven och bygg en mur i en äkta Trump anda.

Alla Vasaloppsåkare kommer att sättas i 14 dagars karantän.

Av Jammar. - 28 februari 2020 10:53

Lite information om jordbävningar just nu de röda är som har skett i timmen just nu.

 

Av Jammar. - 28 februari 2020 10:30

Bara tre grader kallt ute och solen har inte värmt ännu. Det kan bli en stund på balkongen när solen kommer dit. Apropå solen så är det strålning.   Men det är ingen fara det är bara Kp1..


Av Jammar. - 28 februari 2020 06:12

Minus sju grader och det är svart ute, det ska visst bli sol på dan , och lite blåst. Tryck 143-105 p67 ja ok, men vad fan spelar det för roll vi alla ska ju snart dö i virus. Undvik alla som har varit utomlands eller rest. Man ska undvika vissa orter här i landet också dit smittan har spridit sig som Stockholm. Eller dra en gräns i södra delen av landet vid Dalälven och sätt de i karantän nedanför. Så får vi i de mellersta och norra delarna vara friska och krya, tjo.

Av Jammar. - 27 februari 2020 18:13

Jaha nu har man lyssnat på experter och politiker om viruset, och slutsatsen är att de sitter som barn och har inte en aning om vad de ska göra. Kapitalismen och mänsklighet har kommit på total kollision. Ingen vill ta tag i coronaviruset eftersom man kan stöta sig med kapitalismen. Vi får vara glada om vi överlever.

Av Jammar. - 27 februari 2020 10:40

Fortfarande kallt ute men solen skiner och det knastrade kall vintrigt när jag var på affären. Köpte marmelad men det tog emot, jag brukar göra själv. Körde igång robotlina så det blir dammsugit under sängen och soffan. Hon funkar fortfarande bra.   

Av Jammar. - 27 februari 2020 07:12

Stoppa alla stora evenemang nu, innan det är försent. Viruset sprider sig lavinartat fort nu. Vasaloppet skulle stoppas tycker jag. Nu är det att undvika stora folksamlingar som gäller. Behöver man nått från affären, gå tidigt på morgonen innan det är så mycket folk ute. Lyssna inte så mycket på experter och kapitalister de vill bara ha pengar och skiter i om folk blir smittade och dör. Nu ljugs det friskt om riskerna att bli smittad.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards