Alla inlägg under februari 2020

Av Jammar. - 22 februari 2020 17:12

Skulle se herrarnas skidskytte men somna och sov nån timme. Vakna och frös. Fick sätta på mig en kavaj det är inte kallt inne utan 22 grader. Har fått upp temperaturen i kroppen nu så det känns bättre. Skulle ha sytt men känner inte för det nu. Har rengjort dammsugarna och laddat. Så lite nytta har man gjort.

Av Jammar. - 22 februari 2020 08:36

Kristna samfund på Gotland organiserar lönedumpning. Flera kristna samfund har gått samman och hyr ut EU immigranter till privatpersoner för 80 kr timmen. Ja nära nog slavhandel. Mer om detta går att läsa i veckans nr av Proletären.


Av Jammar. - 22 februari 2020 06:48

Två grader varmt och skvalar i stuprännan. Tryck 141-107 p70 ja ok. Och från mitt sverige inget nytt. Det vanliga bara. Kaffet smaka otroligt bra. Så du kristna stolle din gud hatar mycket. Om det inte passar så kan guden byta planet och du också förresten!

Av Jammar. - 21 februari 2020 19:14

Nä va fan en ny häst som tvingades springa in i ett hinder. Kan man inte skicka in polis och stoppa detta djurplågeri.

Av Jammar. - 21 februari 2020 18:42

Stoppa överklassens djurplågeri mot hästar. Såg nyss en häst som blev tvingad att rusa in i ett hinder och allt rasade  orsakade säkert mycket smarta hos hästen. Stoppa detta djurplågeri. 

Av Jammar. - 21 februari 2020 18:23

Sitter och tittar på hästar som hoppar med en överklass skitstövel i sadeln. De har väl aldrig ansträngt sig, utan de köper en häst med plånboken och låter hästen göra jobbet. Vill inte kalla detta spektakel för sport.

Av Jammar. - 21 februari 2020 06:13

Nytt terror brott från högerextremister. Åklagare polis domare sitter och petar navelludd eftersom de har kopplingar till höger ider. Vi skulle få slut på bilbränder och bomber och skjutningar om man gjorde nått åt högerextremismen. Syna moderater SD politiker och kristdemokrater i sömmarna så skulle mycket skit komma fram.


Av Jammar. - 21 februari 2020 05:57

Så detta med månggiften som de kallar det. Om en kvinna vill leva med flera män så låt hon få det eller en man vill leva med flera kvinnor så! Vad är det för moraliska konformistiska skitstövlar som vill bestämma hur folk vill leva? Som en sann anarkist så tycker jag folk ska få leva som de vill i frihet.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards