Alla inlägg under april 2020

Av Jammar. - 13 april 2020 08:52

Noll grader och simpson himmel och blåser men inte så mycket som jag trodde det skulle blåsa ännu. Men det kan väl bli. Tryck 139-106 p70 tja ok. Sitter och tokstirrar in i teven på älgvandringen men ser ingen älg jag är nyvaken. Det blåser där också och då står älgen still. Undrar vad man ska hitta på och göra i dag? Ut kan man inte gå för om inte pesten tar en så kan man få ett träd i skallen. Det finns två saker jag har respekt för här i livet och det är pesten och blåsten.



Av Jammar. - 12 april 2020 18:04

Kan bli storm här i natt och i morgon i mellersta delen av landet. Har mixtrat på balkongen så inget ska blåsa bort och i skallen på någon. Undrar om de som har hand om alla sjukvårdstält har tänkt på att vädersäkrat tälten?




Av Jammar. - 12 april 2020 13:08

I dessa tider av sagornas värd är nog "sagan om ringen" bäst. Får nog skaffa en orm så att inte duvorna bygger bo på balkongen.

Av Jammar. - 12 april 2020 07:36

Fyra grader varmt ute och mulet med regn. Bra det regnar så det inte dammar. Tryck 135-97 p81 lysande bra tryck. Undrar varför sprängningarna och skjutningar och bilbränder har upphört? Är det så att de högerextrema skithögarna har hittat ett nytt sätt att terrorisera folket på? Genom att springa omkring och smitta folk med pesten? De som inte håller avstånd kan ha kopplingar till högerextremism.

Av Jammar. - 11 april 2020 18:34

Tove morakniv ska göra video. Yee.. Är det nått om att skära halsen av folk nu på film? 


Av Jammar. - 11 april 2020 15:31

Bland det dummaste jag har köpt. Får oftast sitta ock skruva på locket i en kvart så det blir rakt och locket sitter som det ska, efter jag fyllt på socker. Att den sitter som den ska. Funderar många gånger om jag ska slänga ut den genom fönstret i ren frustration. Men då lär väl polisen komma och tro att nu sitter anarkisten och slänger socker bomber.

 


Av Jammar. - 11 april 2020 12:21

Folk vill överleva, såg det nu när jag var ute och gick såg att folk sätter upp lappar i portuppgångar om att det är "STOPP vi vill inte ha några besök eftersom vi är över 70+ Var god respektera" Att det måste behövas är ju bedrövligt, Men Jag som anarkist är jag glad att folk tar egna beslut.  Man ser hur folk struntar i regler och skiter i om folk blir smittade eller dör.

 

Av Jammar. - 11 april 2020 10:31

Har blivit en tillverkare av ett nytt liv i natt. Blev så glad eftersom jag inte visste om jorden var bra. Det är en växt från Borneo som inte har nått svenskt namn utan bara på latin. Alla växter är lika men när de växer så skiljer de sig och jag lovar denna blir annorlunda. Så såg jag renar på den stora älgvandringen nu på morgonen. Har alltid tyckt renar ser vemodiga ut. De går och hänger med huvudet som om de tänker, att livet är hårt. Man förstår varför de slänger sig framför bilar och tåg. Så är det farligt att handla. Som om det finns de som vill smitta med pesten avsiktligt. Får gömma sig bland hyllor från folk. Håll avstånd skiter många i!

 


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards