Alla inlägg under april 2020

Av Jammar. - 25 april 2020 17:51

Rengjorde dammsugaren och bytte förfilter till luftrenaren. När man tvättar filtret så ser man allt damm. Då kan man tänka att allt detta skulle jag ha haft i lungorna. Usch tänker man. Men nu är det gjort.

   




Av Jammar. - 25 april 2020 16:46

I dag var det inte nån rolig dag. Totalt fantasi lös och det har snöat ute. Sitter och slötittar på en krokodil som äter upp en gris på teven helt apatiskt. Sov en stund mitt på dan.  Bara skit på tv i kväll också, bara repriser. Det var en film ganska sent som jag sett förut annars så var det bara skit. Får hyra sig en film senare..


Av Jammar. - 25 april 2020 13:12

Kemikaliemyndigheten ska ändra varningstext. Till - Varning för att ha i munnen och i ögonen eller sväljas vid kontakt kontakta sjukvården.  Ska hållas på ett säkert förvar så att barn och USA s president Trumph inte kan nå medlet. Stackars satar som har en sån idiot till president i USA.

Av Jammar. - 25 april 2020 10:52

Dag sex och ärtorna växer. Var på ICA här i byn och det var en äldre man i en gul väst som klättra i ryggen på mig så jag rev ifrån. Om de vill smitta mig så ok, men nu är det så att jag kan smitta andra som har underliggande sjukdomar. Det här skulle gå bra om folk höll avstånd. Men det är jäkligt svårt för vissa.

 

Av Jammar. - 25 april 2020 07:51

Tre grader varmt och mulet ute. Har visst snöat på morgonen. Tryck 134-102 p75 tja. Sitter och tittar på hinken med persilja och det syns små gröna skott.  Lär väl ta in gräslöken så det blir lite fart på den.

Av Jammar. - 24 april 2020 19:20

Glöm inte att vattna blommorna, nu har vi här i mitten av landet 18 timmar ljust och 6 timmar mörker så det krävs extra vattning. Nu växer det i krukorna så det knakar, tur jag ska få skiten snart så man kan plantera om. 


Av Jammar. - 24 april 2020 12:42

Tove morakniv vad är dagens ord? Bara rispa inte skära?..

Av Jammar. - 24 april 2020 12:09

Privatisering lär ligga bakom det höga dödstalen på äldreboendena. Alla politiker var kåta på privatiseringen eftersom det skulle ge mer pengar till riskkapitalisternas och deras fifflar konton i skatteparadis. Utom vänstern som sa blankt nej. Nu sitter vi där med massvis av döda, och politiker och experter som försöker rädda sin egna skitiga bak. Det är horribelt att höra på deras ursäkter och bortförklaringar och vridande på siffror..

 



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards