Alla inlägg under maj 2020

Av Jammar. - 8 maj 2020 18:55

I början av andra världskriget så sprang svenska soldater omkring i trekant  tyg hattar från 1800 talet. Det tog månader innan de fick skydd av en stålhjälm, så samma skit hål som styrde då finns i dag.

Av Jammar. - 8 maj 2020 18:26

Freden kom till Europa för 75 år sedan i dag, ett krig som tog 60 miljoner liv. allt avslutades med två atombomber senare samma år i Japan som USA fällde. Då sa man också att beredskapen var god?  I början sprang soldaterna omkring i trekant hattar från 1800 tal.. Allt går fortare i dag så medeltiden och det religiösa svamlet tar slut fortare och vi kommer att få uppleva en ny värd när covid-19 har dragit förbi.. Leve den nya ordningen och folks anarkistiska strävan för en bättre värd efter detta medeltida mörker.. Hopp och frihet för folket. Allt till alla.. Utan religiöst svammel.




Av Jammar. - 8 maj 2020 17:21

Höga dödstal  i pesten i dag.  Det är ju ingen minskning just. 135 men jag gissar på 145. Vem litar på myndigheterna nu efter alla skandaler om rövslickande med arbetsgivare och skyddsutrustning.


Av Jammar. - 8 maj 2020 12:15

Nu är kalsingarna klara men jag tror det ska bli kortbyxor? Lite små fix så att paket och klockorna ska passa bättre. Man måste ju va lite modern och sexig.. Så man imponerar på the ladys.. He.. Nu får man hoppas på en fin sommar bara..

 

Av Jammar. - 8 maj 2020 07:19

Fyra grader varmt och mulet. Tryck 133-104 p74 ja ok. Svårt att komma igång i dag måste ha mera kaffe. Så läser jag nått om trygghet för vanligt folk? Ja det är ju bra.. Man tycker att det borde vara självklart.

Men nu är det inte så, facken går ut med en kampanj. Det är skillnad på folk och fä.. Så se till att folket får munskydd nu!

Av Jammar. - 7 maj 2020 16:31

Skillnad på folk och fä.. När borgarna med moderaterna jagade bidrags tagarna på socialkontor och försäkringskassor så slogs det i stora trumman. Nu när deras eget folk blåser skattebetalarna på miljarder så tittar de bort och petar navelludd och låssas som inget. Pengarna saknas. Det är därför det inte köps in nån skyddsutrustning till äldrevården. De är mindre värda undersköterskor och vårdbiträden så de kan offras för det kapitalistiska systemet som kanonmat.


Av Jammar. - 7 maj 2020 15:00

Har suttit och lyssnat på myndigheternas info på tv. Man blir ju arg. Men det är ju bra att få skriva av sig. Detta började i januari och nästan alla utom myndigheterna tog allvarligt på hur läget var. Nu i maj så har myndigheterna insett allvaret någorlunda. Så en myndighet som går i arbetsgivarens ledband är inte så mycket att lyssna på. Detta med munskydd och skyddsutrustning. Nu hörde man också att pinnarna som man tar proverna med är slut ja.. Kan man inte få byta ut myndigheterna för folkets säkerhets skull?


Av Jammar. - 7 maj 2020 13:11

Nu är det bara att sy gylf, knappar och gummi band och skvätta på lite diesel på kalsingarna så man luktar som en riktig man..

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards