Alla inlägg under maj 2020

Av Jammar. - 23 maj 2020 14:31

Det är tomt utan plantorna nu.. Men bra om det blir frost så är det inte så mycket att bära ut och in..

Av Jammar. - 23 maj 2020 05:27

Nio grader varmt och tvär mulet med lätt duggregn. Vi lär få sommar nästa vecka nu här i mellersta delen av landet. Blöta och sol med värme så exploderar det. Tryck 139-104 p68 ja fast jag glömde ta medicin i går igen. Somna tidigt och sovit hela natten. I går var ingen rolig dag, blev på dåligt humör på eftermiddagen. Men nu känns det bättre. Ska koka kaffe och äta en macka snart, så blir det ännu bättre. Tjo..


Av Jammar. - 22 maj 2020 20:40

Åhh kristna stollar och andra idioter, så är det duvor på balkongen som jökar. Och en tokig grann kärring på  balkongen bredvid som ser ut som kvinnans svar på gollum i sagan om ringen och som frågar om vi ska umgås. Livet är fuck underbart..


Av Jammar. - 22 maj 2020 10:58

Det är bra att fråga. Har varit rädd för hemtjänst personalen här i Krokom som springer omkring mellan husen. Så i dag så frågade jag en förtjusande ung fröken vad de har för skydds utrustning. De har munskydd och vesir när de besöker misstänkta covid-19 fall och har alltid handsprit och handskar. Så det var lugnande. Så det är bra att fråga!  Så ska jag leverera de sista växterna i morgon så det kommer att bli tomt.

Av Jammar. - 22 maj 2020 06:14

Sju grader varmt redan men det blåser, blå himmel och sol. Få se hur varmt det blir i dag? I går var det ca 20 grader.. Tryck 138-107 p58 Ja bra.. Kommer igång med att lyssna på att vara lat. Hög volym med hörlurar. Ska leverera fler växter i dag. Ska bli skönt att få mer plats. Så har landet flest döda i covid-19 i värden om man tittar till folkmängden. Skrämmande siffror.. Ändå så är det bara början..

Av Jammar. - 21 maj 2020 10:53

Nu har man fått kaffe och burit ut växterna för tusende gången, men i natt får de vara ute. Har lite hög puls undrar vad det kan bero på? Jaha glömde ta medicin i går attans. Jag skulle behöva en personlig sekreterare jag..  Får ta en öl lite senare det brukar hjälpa också..

sol

Av Jammar. - 21 maj 2020 09:30

Tio grader varmt och solen skiner.. Tryck 130-107 p0 så känns det i dag.

Av Jammar. - 21 maj 2020 02:45

Som land säljer vi våran själ till ett land som USA som har en president som är totalt koko i skallen. Vi tillåter USA bombplan att flyga över landet med kärnvapen? Detta bidrar inte till säkerheten för vårat land. Inte nog med att vi har viruset hängande som ett hot nu ska vi få ett säkerhets hot på oss också. Va tusan är det för dumskallar vi har som styr detta land? Tycker Peter Hultqvist borde flytta till USA som han gillar, och låta oss svenskar få leva i fred och trygghet.



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards