Alla inlägg under maj 2020

Av Jammar. - 18 maj 2020 18:53

Nu känner politiker och tjänsteanställda att deras huvuden sitter löst, så nu vill man tillsätta kommissioner som ska fibbla bort ansvaret. De är rädda för att folket ska rullar ut giljotiner på torgen. När coronan är över..


Av Jammar. - 18 maj 2020 06:58

Tre grader varmt blått och sol hoppas på en fin dag i dag för växterna och småfåglarnas skull. Tryck 138-95 p62 lysande.. Så har experiment med munskydd visat att smittrisken minskar med 50%, sug på den ni svenska myndigheter..


Av Jammar. - 17 maj 2020 18:17

Sjukvården går på knäna så det får inte bli fler smittade. Många i sjukvården kommer inte att få semester i sommar. Smittan får inte komma in i barnverksamheten.  Och snart är spargrisen tom så. Folk måste förstå detta. Visa hänsyn och håll avstånd så går det bra, är det så svårt att fatta? Om inte detta funkar så blir det ett helvete värre..

Av Jammar. - 17 maj 2020 17:49

Oftast är det ett fåtal som förstör för alla andra. Kollektiv bestraffning har vi i trafiken som tex vägbulor eftersom folk kör för fort. Nu är det de som inte kan visa hänsyn och avstånd som ställer till det för butiker och alla andra. Så nu kan det bli butiks vakter. Om alla hade skött sig och visat hänsyn och hållit avstånd så skulle det ha funkat fint.

Av Jammar. - 17 maj 2020 13:29

Gör lite nytta istället för erat trams med kristendom. Det finns ingen gud eller jesus. Århundrades bluff. Har haft tvättstugan torkar vissa saker på torkställning och vissa saker i tumlaren. Torkställningen var en bra sak jag köpte. Så är det torr luft i lägenheten så det är bra att torka saker inne.

 


Av Jammar. - 17 maj 2020 11:30

Var på ICA här i Krokom och det var en gubbe som inte kunde visa hänsyn och inte kunde hålla avstånd. Att gå på affären här är bland det farligaste du kan göra. Less på att vara dagisfröken för vuxna.. Köpte lite mer blomjord så jag kan komplettera jord i de krukor det har sjunkit..  Det är varmt men det snöar också fast det är sju grader? Nog blir växterna härdade..

Av Jammar. - 17 maj 2020 08:02

Fem grader och det var och är vitt på backen  på morgonen, det blåser ytterst lite och är halv mulet. Tryck 104-94 p66 helt perfekt.. Kaffet smakar underbart och känner mig pigg och utsövd. Sov bort solstings febern. Men är rödbrun som om jag har varit på semester i Italien..

Av Jammar. - 16 maj 2020 18:57

Det blev sol i dag och jag har varit ute för mycket, är röd som en räka. Så kan det gå. Har nog solstings feber.  Växterna är inne nu för det kan bli frost i natt.. Nu har de fixat draken på taket så nu ser man vart det blåser från för håll. Duvorna sitter bara tiotal meter därifrån så det funkar inte så bra..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards