Alla inlägg under maj 2020

Av Jammar. - 16 maj 2020 12:06

Ja sju grader ute nu och växterna har fått kommit ut. Har fem grader som en gräns. De åker in till kvällen för det kan bli frost. Prata med en dam som jobbar på en affär där jag handlar och hon har det som extra knäck. Annars så är hon egenföretagare som trädgårds anläggare och hon är fullbokad. Folk behöver hjälp i sina trädgårdar i dessa pest tider.. Så flower duet som är en kärlekshistoria mellan två kvinnor..

 



Av Jammar. - 16 maj 2020 07:23

Två grader varmt och soldis men det blåser inte ännu. Tryck 131-107 p73 ähh..  Växterna kan få komma ut ett tag i dag om det vill sig väl.

Av Jammar. - 15 maj 2020 18:48

Jag kom av mig.. Och detta om covid-19 vilken ful jäkel det är. Tro inte att detta är över den lurar oss att tro det. Peta i er mycket som stärker immunförsvaret och så tror jag att det är bra att dricka mycket.. sorry mitt grova språk men det är bra att pissa ut skiten Ta en öl eller två.. 


Av Jammar. - 15 maj 2020 17:50

Stina det finns ingen gud eller Jesus allt är en bluff en tusenårig bluff. Gilla läget att du har blivit blåst så blir du normal. Kom ner på jorden och lev självständigt och utan förtryck av nån religion. Så blir du lyckligare..

Av Jammar. - 15 maj 2020 16:45

Att odla sina egna groddar och äta på morgonen är nyttigare en dyra multivitaminer eller ammat hälsodrycker eller piller. Så är det godare och betydligt billigare. Nu ser det lite tunnsått ut eftersom jag har nyss sått nya ärtor. Vatten krassen är också nysått men den växer fort. Läste nått om nån läkare som skor sig på corona viruset och säljer nått hum bugg soppa.. Milton tror jag han hette.. Det finns skitskallar i allt eller avarter..

 

Av Jammar. - 15 maj 2020 07:45

Snön faller och draken som skulle skrämma duvorna gick sönder efter en dag. Det blåser för hårt här.. Det finns så många riktiga drakar här så de kunde väl sätta en på taket som hoppar omkring och tjoar och gnäller, tjata ihjäl fåglarna med moral predikningar.. 

 

 

Av Jammar. - 15 maj 2020 07:15

Sitter och läser om ett nytt fiasko av USA stödda terrorister som försökte med en kupp förra söndagen i Venezuela . Ja det gick att läsa om i proletären. Det händer saker i skuggan av pandemin och det är bra att det finns press som håller koll..

Av Jammar. - 15 maj 2020 06:29

En grad varmt mulet men det blåser lite. Tryck 145-107 p 66 Tjo.. Drar igång dan med att lyssna på lat och åter lat, ja den kan väcka döda.. Jag hyllar latheten, mera lat.. Nu utropar jag denna dag till den internationella lat dagen. Sug på den konformister.. Tjo..



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards