Alla inlägg under maj 2020

Av Jammar. - 14 maj 2020 14:38

Ja något som jag har funderat på.. Pratade med Ryssland i helgen (ni vet mina konståknings vänner) och givetvis frågade jag om siffrorna om döda om det är bluff? De har ju otroligt många smittade, men så bor ju också många människor där också. Svaret jag fick var ja vi blir sjuka många av oss, men vi överlever därför vi dricker mycket Vodka.. Ja kan det vara så?

Av Jammar. - 14 maj 2020 11:25

Moderat kvinnlig politiker har just haft lucköppning och insett utvecklingen är värre en finanskriserna. Nått som vi andra har insett sedan i februari. Ja det tar tid för vissa. Det är idioter som styr vårat land nu undrar om de har covid-19 smitta i hjärnan politikerna? Den ska visst sätta sig i skallen.



Av Jammar. - 14 maj 2020 08:47

Tre grader varmt och simpson himmel, det ska mulna på gan och kan bli snö. Vexterna får vara inne i dag också.. Tryck 133-102 p73 tja.. Ja växter så vårdar jag snart sönder de.. Pysslar och grejar, sådde nya vattenkrasse i går det är så gott som smörgås mat..

Av Jammar. - 13 maj 2020 19:13

Vårat kött intag är inte försvarbart. Och detta med att äta närproducerat. Grisar som får leva som svin, kycklingar som plågas innan slakt och nu kor som lever i ladugårdar i sin egen avföring och dåligt med foder så de får svälta. Så nu skiter jag i detta med närproducerat. Det lär väl snart dyka upp något med grönsaker också.. Nu struntar jag i detta med ursprungsland..

Av Jammar. - 13 maj 2020 17:04

Antalet döda ökar, nu uppe i 150 st om dan. Ja covid-19 fortsätter att skörda offer och ökar. Inte lär det bli några lättnader i restriktionerna från myndigheterna.

Av Jammar. - 13 maj 2020 12:19

Jag har också snygga välsvarvade ben men bakdelen är nog bäst.. Svårt att fota bakdelen..  Så har hyresvärden satt drakar på taket. Här i byn finns det många drakar.. De skulle jaga upp alla drakar här i byn på taken så de fick jobba som fågelskrämma..

   

Av Jammar. - 13 maj 2020 08:12

Nu ska man utbilda fler som ska bli kanonmat (Undersköterskor och vårdbiträden) Ja stackars jäklar. Att fixa skyddsutrustning? Det är inte tal om det. Här i Krokom springer hemtjänsten mellan brukarna utan handsprit tex.. Tur man känner igen hemtjänst personalen så man kan gå en stor lov runt, om man möter dom.. Döden vandrar mellan husen. Det är ju söta flickor men man ser skräcken och döden i deras ansikten..

Av Jammar. - 13 maj 2020 07:16

En grad varmt och simpson himmel och blåser kallt. Tryck 138-108 p71 tja.. Blir en inne dag i dag också. Så är det höga siffror att bönder är djurplågare..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards