Alla inlägg under juni 2020

Av Jammar. - 24 juni 2020 21:51

28 grader varmt kl 22.00 Det har aldrig hänt här förut. Hör att ambulanserna far så det är gamla som dör.. Och fått sms om att vi ska vara sparsamma med vattnet. Och nån hjälp från myndigheter är väl inte att räkna med. Man vet ju hur de funkar nu.. Många av de gamla skulle behöva nedkylning snarast. Det lär sitta nån tjänsteman och peta navel ludd nu.. 

Av Jammar. - 24 juni 2020 16:30

33 grader ute och 27 inne och fläktarna går för fullt. Man ska dricka mycket så jag dricker öl. Spottar ut första klunken som innehåller 5% alko. Så är det 95% vatten kvar.. Och det är ju gott.. Hon i kassan på bolaget titta styggt på mig när jag förklarade min teori.


Av Jammar. - 24 juni 2020 07:09

20 grader lite disigt.. Kan bli över 30 grader i dag också här i mellersta delen av landet. Ser att experterna tror på att smittan kommer att stiga, ja det var väl väntat skolavslutningar och sånt är orsaken.


Av Jammar. - 23 juni 2020 20:22

När rika kommunchefer, tjänstemän eller kristna stollar begår brott så får de behålla sina förmåner som fallskärmar. Det kan vara allt från sexbrott ekonomiska eller snatterier. Har vi fått nån typ av maktfullkomlighet som styr landet med domare och annat avskum. Är det därför myndigheter inte fungerar längre här i landet?

Av Jammar. - 23 juni 2020 16:18

34 grader ute och 27 inne. Nyss duschat och det känns ju skönt. Tur man har fläktar. Undrar hur det skulle bli om det blev ett stort strömavbrott? Inte nån frys kyl, inte kunde köra fläktar. Inga bankomater skulle funka kassorna på affärerna stod. det skulle inte gå att handla. Ja och nu har man lärt sig hur landet funkar så det skulle gå käpprätt åt fanders. Så pest och hettan på det.

 

Av Jammar. - 23 juni 2020 09:13

22 grader varmt lite sol dis. kan bli kring 30 grader i dag också. Sov länge i dag som en tonåring det var lite jobbigt i går. Umgicks och prata och skratta för första gången i år. Så var det lite jobbigt med allergin, snuvan, astman i går så fick jag migrän  på det. Men ingen feber. Och i dag är jag pigg och sjunger som en lärka..

Av Jammar. - 22 juni 2020 22:10

Ja det är väldigt olyckligt att det är en pandemi i värden och att folk blir sjuka och dör Andreas Andersen. Men nu så är läget att du som super kapitalist bara ser på pengar och skiter i folk. som vill öppna nöjesparker bara för egen vinnings skull använder unga som inte får jobb som argument är otroligt ruttet. 


Av Jammar. - 22 juni 2020 21:31

Såg lite av intervjun med Ann Linde i tysk tv. Ja och hon borde få sparken och få ett nytt jobb som tömmare av hundlatriner. Som en sa om Trumpen att han är inte så smart för posten som president. Samma är det med Ann Linde. Hon borde svara på frågorna i stället för att gå i försvar..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards