Alla inlägg under juli 2020

Av Jammar. - 4 juli 2020 06:10

Sex grader och regn mulet ute.. Annars är väl allt lugnt. Var och hälsade på en vän i går kväll men vi satt i ett varsitt hörn på soffan. Vi tittade på tv prata och åt chipps med dipp och några öl.. .. Så gick jag hem i en bra tid.


Av Jammar. - 3 juli 2020 12:52

Nu har jag lagat byxorna. Eftersom jag är en stjärna så nitade jag dit en på byxan också.

 

Av Jammar. - 3 juli 2020 08:45

När ska politiker börja diskutera säkerhet och trygghet för de gamla och riskgrupper? Fortfarande finns det stora brister som håll avstånd och munskydd? Om de kunde få fingrarna ur röven och göra något åt det! Vänta med asylsnacket tills efter pandemin. Ingen vill ju komma hit ändå nu..

Av Jammar. - 3 juli 2020 06:58

Nio grader och simpson himmel. Blir nog en skön dag inne i karantän fängelset. Har ett par byxor som jag kan laga.. Knäna går alltid sönder.. Inte för att jag ber hårt.

Av Jammar. - 2 juli 2020 22:09

Kristet fjoll virus sprids i de södra delarna av landet...

Av Jammar. - 2 juli 2020 12:09

Så här blev kortbyxorna lägg märke till knapparna på vänstra sidan och fickan på höger.. Lagom stor för snusdosan.. Eller ett paket räfflade.. 

 

Av Jammar. - 2 juli 2020 05:16

Sex grader och regn mulet. Får nog testa mitt nya paraply i dag.

 

Har lite ont i halsen i dag..

Av Jammar. - 1 juli 2020 22:31

Jösses. Ja kristna stollar finns det gott om. Så jag är en äcklig homo som har sex med en tarm? Sök hjälp.. Inse att allt du har i skallen är bara en stor bluff..

Tänkte blogga om detta om provtagning för virus. Ska man tar prov så ska man göra något också. Som smittspårning. Annars så är det väl ingen vits?  Är man smittad så ska man sättas i karantän. Det är väl därför det finns en motvilja med detta med smittspårning.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards