Alla inlägg under juli 2020

Av Jammar. - 23 juli 2020 08:01

Tio grader simpson himmel och det blåser kraftigt.. Sov länge i dag och måste få kaffe..

Av Jammar. - 22 juli 2020 07:21

Nio grader och blåser kall nordvästan vind. Inget bra fiskeväder i dag.. Min nya rakapparat är på väg. Ska bli spännande att få ska spara tredagars skägg nu. Men det gör ju inget eftersom jag använder munskydd när man är bland folk. Det är bra med munskydd så kan man titta the ladys i ögonen som den mystiska maskerande främlingen..

Av Jammar. - 21 juli 2020 18:34

Blomfluga eller bananfluga har några inne nu. Dessa ska man akta sig för. Man kan bli sjuk av de. Sitter i maten och dryck. Flyger in i munnen när man sover och har en massa hyss för sig. Symtom, allmänt trött och hängig. I vissa fall feber. Slem i halsen och hosta. Töm slaskhinken ofte de trivs med att lägga ägg i potatisskal och sånt.

Av Jammar. - 21 juli 2020 17:04

Allt går så fort. Så nu har jag saktat ner min klocka så nu går den bara på halvfart. Så man hinner med. Klippte håret i flera timmar i dag, så har jag kollat på en rakaparat på nätet...Ska nog köpa en ny..

Av Jammar. - 21 juli 2020 10:39

Åhh vad gott det är mer en päroncider. Funderar på om jag ska använda klipparen och göra något åt håret i dag?

Av Jammar. - 21 juli 2020 06:17

Tio grader mulet och blåser. Måste ha lite kaffe först..

Av Jammar. - 20 juli 2020 14:11

Lägenheter blir tomma.. Ambulanserna har varit här flera gånger den senaste veckan och de har varit corona klädda i skyddsutrustning. Nu mörkar man om fallen bara för att få bättre siffror. Nu har man skickat in militären för att ja, helikoptrarna cirklar över byn?

Bäst att skriva om detta medans det går.. Snart lär de väl koppla ner oss så vi int når ut och inte får sprida information om nedstängningen..



Av Jammar. - 20 juli 2020 08:12

sexton grader och mulet sov länge i dag. Lär få migrän. Brukar få det om jag sover för länge.. Tror inte jag vill ta det nya vaccinet som man pratar om det är lite hafs jobb och panikartonöver det, jag väntat nog jag.. Det blir inget av med att spruta mig med den skiten.. Nå nå..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards