Alla inlägg under juli 2020

Av Jammar. - 19 juli 2020 06:01

Sexton grader ute och regn bra fiskväder..Tryck 138-102 p62. Hosta till under mätningen men det är ok ändå. Orkar inte ta om. Nu har jag full sprutt på Wifi så stark strålning så jag blir solbränd när jag sitter i soffan..

Av Jammar. - 18 juli 2020 08:33

Att en så trevlig gynnare kan ställa till med ett sådant oväsen. Både på måsar och på människan vissa vill att man ska skjuta dom. Undrar om denna kommer ner till vattnet? Nu är det så att de är rödlistade så man får inte ens röra en fjäder på de.. Detta är en tretår måsunge..

     


Av Jammar. - 18 juli 2020 06:34

14 grader och mulet..

Av Jammar. - 17 juli 2020 10:33

Samma visa varje år. Måsungar som springer omkring och ska ner till vattnet. Som de har gjort i flera flera generationer och hundratals år. Husen jag bor på är byggt i ett träsk och troligen ett fågel paradis. Men nu har människan byggt flera hus i vägen så de kommer inte ner till vattnet. Sitter och tittar på balkongen hur de små krabaterna springer fram och tillbaka och letar efter ett hål i nån av husen. Frustrerande att se när de är på väg att  runda ett hörn så kutar de tillbaka.. Och föräldrarna är skitt sura på de som går för nära. Men det gör inte mig nått. Det är ett polishus.. :-) Och inte vill de be anarkisten om hjälp fast han är ornitolog..




Av Jammar. - 17 juli 2020 05:45

13 grader och sol dis ute.. Ser ut att bli en fin dag.. Wifi ökar lite dag för dag.. Men det är segt fortfarande..

Av Jammar. - 16 juli 2020 20:32

Att bära munskydd borde bli lag här också i landet, som i Frankrike. Tror mer på Frankrikes myndigheter en de svenska. Frankrike inför redan i dag munskydds tvång på vissa ställen och resten av landet på måndag. De har haft krig och lidande så är folket inte att leka med. Så därför litar jag mer på franska myndigheter en våra navelludds petande stollar....


Av Jammar. - 16 juli 2020 20:07

Äntligen så går det att köpa munskydd här i lilla byn Krokom men flera månader försent. 190 kr för tio st.. Har testat de och de sitter bekvämt. Ska ha dessa på mig på affären och när jag handlar och är bland folk..  Så nu får smittspridarna nått att bita i!

 


Av Jammar. - 16 juli 2020 07:06

Sexton grader och mulet ingen vind och måsarna skriker och skiter.. Men det skiter jag i..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards