Alla inlägg under augusti 2020

Av Jammar. - 15 augusti 2020 07:27

Tolv grader och sol dis. Vakna med revolutionära tanka om att skapa en ny samhälles ordning. Ur askan av viruset i den femte vågen som nu är i andra vågen. Ska ett nytt samhälle fritt från religion, förtryck och kapitalism, hierarki, slaveri växa fram.

Av Jammar. - 14 augusti 2020 07:39

Så använder man ett munskydd.

 

Det är inte så svårt! Ta inte på skyddet utan på gummisnoddarna. Det är lika lätt som att panta burkar. Man kan inte trycka in burkarna på tvären.


Av Jammar. - 13 augusti 2020 16:01

Det finns ingen gud eller jesus eller noa. Allt är bara påhittade historier..

Av Jammar. - 12 augusti 2020 12:00

Knivslipar skolan. Har funderat på detta med knivslipar skolan och har beslutat att inte ha någon. Det finns ju kristna fjoller som vill skära halsen av de som har en annan sexuell läggning så.. Som att lära högerextrema att göra bomber. Men här är en bild på vilka brynen som hör till vilken kniv. En av knivarna kan rensa fisk. En för mat och nån för att kapa linor. Diamant bryne får hårda kolstål. Ja också vidare.   

Av Jammar. - 10 augusti 2020 05:57

Sju grader och sol ute. Måste ut bland tokarna i dag, hoppas det går bra. Så är min fjälla arg på mig eftersom jag är så flamsig.

Av Jammar. - 9 augusti 2020 18:01

Lider med de södra delarna som har en värmebölja. Det är hemskt när det är för varmt. Här har vi behagliga 16 grader nu.


Av Jammar. - 6 augusti 2020 19:50

Stoppa djurplågeriet mot fjäderfäna. Först var det slaktkycklingar och nu värphöns. De kapitalistiska ägarna skyller på inhyrd personal. De glömmer att de har ansvaret. Jag kommer inte att äta ägg nu. Det är enda sättet att protestera mot djurplågeriet. 


Av Jammar. - 6 augusti 2020 08:23

Nu i höst så drar de uppskjutna löneförhandlingar för sjukvårdspersonal och omsorgspersonal i gång. Krav på 15-20% ökningar gäller. Höjda skatter för den rika medelklassen och överklassen ska betala löneökningarna. Nu är det inte mer en rätt att de får betala för kalaset.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards