Alla inlägg under augusti 2020

Av Jammar. - 5 augusti 2020 06:56

Elva grader och dimma ute. Blir nog en fin dag. Så hände det lustiga saker här sent i går kväll? En byxlös gubbe vandrade omkring på gräsmattan, och så kom polisen och hämta han. Vad är det som händer tänkte jag? Så gick jag och la mig. Man lär väl få höra i dag vad som var på G..

Av Jammar. - 4 augusti 2020 20:14

Blommorna på balkongen.  

Av Jammar. - 4 augusti 2020 19:59

Osvenska dumheter och inte solidariska där man bara tänker på sig själv har inget här att göra. Det är väl kristna stollar från USA som kommer med sånt skit. Tänk på vårdpersonalen och använd munskydd.

 

Av Jammar. - 3 augusti 2020 20:28

De dör som flugor. Har haft flugor under diskbänken. Hitta en gammal burk (radar) som jag spruta och nu så är det tomt. Nu förstår jag uttrycket, dör som flugor.


Av Jammar. - 3 augusti 2020 08:48

Smittan ökar i Europa för att den utsugande kapitalist högern har för mycket att säga till om. Solidariteten för gamla och sjuka som dör är något man blundar för. Eller att den arbetande klassen inom sjukvården och omsorgen går på knäna. Egoismen inom kapitalismen visar sitt rätta ansikte.

 


Av Jammar. - 3 augusti 2020 07:11

Sexton grader och regn. Mår lite illa tror jag har fått rötmånadsjukan. Det är ganska vanligt i denna tid av året. Undrar varför alla kvinnor tror jag vill ligga? Om det är för att jag ser trött ut? Ja jag är trött på skiten nu.

Av Jammar. - 2 augusti 2020 08:26

Sjutton grader och sol med ingen vind. Måste ha mer kaffe, nyss vaknat efter en hård natt.. .

Av Jammar. - 1 augusti 2020 14:30

Jösses vad jag saknar denna sport. Livet blir inte normalt förrns det blir tävlingar. Hoppas det blir tävlingar till hösten utan publik givetvis. Höra skridskoskären på isen.



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards