Alla inlägg under september 2020

Av Jammar. - 24 september 2020 07:42

Har spindelgift i kroppen. Försöker ta ett blodtryck på vänsterarmen där jag blev biten men armen är för svullen jag får inte på manschetten, armen är för grov. Men på högern är trycket 133-89 p67. Vad bra va. Så att personal har hotats till att vara tyst om smittan det har man ju misstänkt länge.

Av Jammar. - 24 september 2020 06:47

Fem grader och mulet med regn är nog snö i luften. Armen är ok men fortfarande svullen. Så har hörseln blivit bättre och syn sinnet. Ser om något rör sig på minst 50 m. Så har många fotbolls spelare blivit smittade i veckan.

Av Jammar. - 23 september 2020 20:40

Har sovit från kl14.00 vakna nyss med svullen arm.. Har ingen feber eller onormalt tryck men armen är som en stor stock..  Jag blir nog som Spindelmannen snart, får super sinnen.

Av Jammar. - 23 september 2020 11:13

  Var på födelsedags kalas i går kväll hos en man som har ormar och spindlar. Slängde upp armen på ryggstödet i soffan och där olyckligt satt ju en spindeln. Och hon bet ju och sprang bakom soffan. Det är tre månader kvar till Jul. . Han har det så varmt inne så man kan sitta i badbyxor. Det är väl för att ormarna och spindlarna ska trivas så är det en massa växter också. Vi kallar han för Congo.. Eftersom han lever i en djungel. Kollar man på bilden så ser man hur hon har bitit. Han blev mest orolig för spindeln som kuta under soffa. Jag som är barfota var nojig hela kvällen att den skulla komma fram och bita mig i tån, det var lättande att få gå hem på småtimmarna. Ja det gjorde ont när hon bet. Spindeln var stor som en handflata.


Av Jammar. - 23 september 2020 08:34

Börjar denna morgon med att koka ärtsoppa. Det stora som ligger och flyter är en svål som får koka med, sedan kastas den. Tre tärningar kycklingbuljong så salt feffaroni timjan. Tärnat sidfläsk.  Ärtorna har legat i blöt i 24 h. Så får den stå tills i morgon. Då blir det punsch.

 

Av Jammar. - 23 september 2020 07:28

Sex grader ute och klart. När vi ändå är inne på sex så vad orätt vist det är. Kåt moderat politiker som blev tagen av polis med byxorna nere när han satt på en ung sexsäljande kvinna bakifrån. Får nu sju miljoner av skattebetalarna. Ja orättvist, tänk om man kunde få sju miljoner av alla man har satt på? Fan va rik jag skulle va. Vart är nu de Moderata politiker som jagar den arbetande klassen för bidrag och vill höja skatten för de arbetslösa och sjuka ?..

Av Jammar. - 22 september 2020 17:14

Det är mycket öppnande och stängadet av gränser.. He he .. Nu ökar smittan i Stockholm så mördar Anders lär väl skicka ut stockholmarna till resten av landet eftersom inte tillräckligt många har dött..


Av Jammar. - 22 september 2020 12:00

Pasta med baconost (mjukost) persilja och purjolök några korvbitar. En kvart ask till två pers. Annars så blir det för starkt. Otroligt gott..

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards