Alla inlägg under oktober 2020

Av Jammar. - 15 oktober 2020 16:55

Ja det var väntat..    

Av Jammar. - 15 oktober 2020 15:55

Det blev fläsklägg i dag.

 

Av Jammar. - 15 oktober 2020 07:40

Såg just bild på Finlands statsminister och tänkte vad fin hon är, hon är nog värdens finaste statsledare. Så är hon klok också.. Var tvungen att ta mig hörlurarna och lyssna på det var med henne. Ja nu har moral konformisterna slagit till i vårat grann land. Hon har en kavaj med ett snyggt halsband på sig och det visades för mycket hud? Snacka om att ha för mycket snuskig fantasi hos moral konformisterna. Urch..


Av Jammar. - 15 oktober 2020 07:09

Sex grader och mulet ute tror jag. Och covid liken ligger ligger på gatan. He he, ja man får visst inte skoja. Då kan man bli bortkopplad. Att det kan vara kul att tuta i folk att man får ett chipp för övervakning insprutat med vaccin. så får man inte säga. ajja baja. smäll på fingrarna. Att utbildnings nivån är så låg så folk tror att jorden är platt. Och tror att man kan spruta in ett chipp i en spruta. Eller att det finns en gud är ju bara bluff men det inser fler och fler..  Man få tänka sig för om man ska skoja i dag. Det blir tufft för mig det. Jag som har sån många fina roliga hyss på G..

Av Jammar. - 14 oktober 2020 17:33

Man tar färre tester och slår sig själva på bröstet och säger att smittan sjunker.. Så jobbar våra myndigheter just nu. Bättre att man tar prover på avloppsvattnet då går det inte att fuska..

Av Jammar. - 14 oktober 2020 16:42

Ja det blev gott. En ljus lager och en snapps till.

 


Av Jammar. - 14 oktober 2020 15:56

Palten blev runda och fina och alla är hela..  

 

Av Jammar. - 14 oktober 2020 10:41

Lägg märke till att det inte finns målad is och sargen är vit fri från svarta fläckar. Det skulle vara läge att bygga renodlade konståkning hallar här i landet. En i Göteborg en i Östersund och en i Luleå! Så inga bakfulla vaktmästare som inte tar sitt jobb bå allvar. Så skippa klubbar utan bilda team ett antal på varje ishall som får lokaler.. Glöm inte att konståkningen är alla sporters opera.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards