Alla inlägg under oktober 2020

Av Jammar. - 14 oktober 2020 08:47

Ryska konståkare flitiga som bin. Det tävlas nu som vanligt de har anpassat sig efter pandemin med eller utan publik i går var det tävlingar utan publik.


Av Jammar. - 14 oktober 2020 08:03

Tre grader och mulet. Annars är det lugnt här i landets mitt. Smittan ökar och det görs inte så mycket. Opps..

Av Jammar. - 13 oktober 2020 18:04

Jaha nu ska man stoppa smittan? Hur kan man stoppa något som redan är på gång? Smittan är ju tvär hög just nu snart är den som i mars. De är smarta våra myndigheter. Vore det inte smartare att stoppa smittan innan det har gått så här långt.


Av Jammar. - 13 oktober 2020 12:02

Fixa stearin på bordet. Använd läskpapper och ett strykjärn. Lätt värme så lägg på läskpapperet på stearinet och försiktigt med strykjärnet så suger läskpapperet upp stearinet. Händer nog ofta nu i dessa tider så slipper man använd kniv som kan skada bordet. 

   


Av Jammar. - 13 oktober 2020 11:15

Har haft problem med en fluga och fästanordningen har nog suttit och funderat och mixtrat i tre månader och inte räknat ut hur det funkar. Men nu på morgonen kom jag på hur det skulle vara, glad satt jag på mig flugan och skulle handla. Så tänkte jag att nu ska jag testa intelligensen på en karsörska som har en underbar röst. (hon borde jobba på utbildningsradion som pedagog) På 5 sek så listade hon ut hur det skulle vara. Jag känner mig skit dum nu.

     


Av Jammar. - 13 oktober 2020 08:31

I dag blir det paltbröd med fläsk utan vitsås gjord på mjölk. Eftersom mjölk hämmar järnupptaget. Ska bli gott. Och i morgon blir det nog pitepalt. Ska också bli gott.

Av Jammar. - 13 oktober 2020 07:25

Nu när man sänder korgboll (basket) Golf som är en fritidssysselsättning på tv varför kan då inte sända Konståkning så folk får upp ögonen för denna underbara sport. Nu går det tävlingar nästan varje helg av tävlingar i världsklass.


Av Jammar. - 13 oktober 2020 07:01

Tre grader och mulet men ingen snö ännu. Ja nu väntar man sig vitt på backen här i landets mitt..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards