Alla inlägg under oktober 2020

Av Jammar. - 17 oktober 2020 07:32

Sex grader blåser och är mulet. För vinter väder. Annars så är allt lugnt.


Av Jammar. - 16 oktober 2020 20:27

Bra att förhandlingarna om LAS strandade och att man inte kunde enats om ett nytt avtal som skulle göra det lättare för den förtryckande högern med arbetsgivare att avskeda enligt tycke . Stärk den arbetande klassen makt på arbetsplatser. Återinför arbetarnas makt att få leda och styra på arbetsplatser i stället.

Av Jammar. - 16 oktober 2020 19:48

Människan kröp upp ur havet för 350 mij år sedan och kommer inte från Adam och Eva. Så är jorden rund och inte platt. Så äter man med kniv och gaffel. Fakta och inte falska nyheter.


Av Jammar. - 16 oktober 2020 11:23

Hemkommen från foto promenaden och det var skönt att vara ute. Gick även på systemet och köpte en flaska punsch. Så i dag blir det ärtsoppa färsk. Bla så blev en and fotad och kände ett visst kamratskap med denna sjöfågel, vi lever ett ungefär lika liv. Det är en gräsand.   .


Av Jammar. - 16 oktober 2020 07:42

Ja det blev fläsklägg i går. Synn att slå bort så fin spa klar och fin. Så den har fått stå på balkongen och haft ärtor i blöt under natten så i dag blir det färsk ärtsoppa. Få väl gå på systemet och köpa en flaska punsch. Ska ut och fota också, brukar ha med mig stativet. Och det har man nytta av när man är på affärer. Använder den som en håll avstånd pinne. Är det nån som kommer för nära så snurrar jag runt så de får en smäll. Så kan man säga"beklagar eller opps" Beklagligt att du inte håller avstånd jäkla idiot. Så blir man förbannad på kapitalisterna som tycker man kan offra liv och tära på sjukvården bara därför att man vill ha mer pengar. Det blir ett helvete i Åre i vinter. 




Av Jammar. - 16 oktober 2020 06:43

Sex grader och mulet tror jag det är svart ute. Men det är blött på balkongen.Annars så är det lugnt här i landets mitt. Smittan ökar och förnekarna kallar det för falska nyheter. Förnekarna är sådana personer som inte kan visa hänsyn och hålla avstånd. Undrar om de tvättar händerna eller vet vad handsprit är?



Av Jammar. - 15 oktober 2020 20:10

Ja det började när jag skulle operera bort en knöl i magen. Jag åker tidigt en morgon för 4 år sedan till sjukhuset. De satt på mig ett nattlinne. Och de satt på mig prylar och stack nålar i armen. så en manschett för trycket. Det tog inte lång tid innan den pep och tjöt och blinka. Så komm en gubbe springandes med rocken viftande som en flagga och tvärnita vid min säng. Nu har jag haft sönder apparaten tänkte jag. Nä trycket var då uppe i 207.. Så de ville inte operera. Satan tänkte jag. Men lyckades efter några timmar med mental hjälp sänka trycket till 165 så sa läkaren nu kör vi.. Men fick lova att jag skulle gå till läkaren här i byn ja ja sa jag. fick piller som gav biverkningar så det det dundra om det. Svällde upp som en ballong. Ja det var en jobbig tid med piller och byten.. Men nu så med hjälp av att gå barfota har jag halverat piller intaget och mår bra.. Och operationen gick bra och jag tjata mig hem dan efter..

Av Jammar. - 15 oktober 2020 19:40

Trycket sängs med bar fot.. Desto kallare ute desto bättre. Några minus grader skadar inte..  

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards