Alla inlägg under november 2020

Av Jammar. - 18 november 2020 17:08

Fick pension i dag och skulle kolla hur mycket pengar jag har på kontot. Kvittot i bankomaten var för litet så alla siffror kom inte med. Fick kolla på datan som är bred.. Ja det är betungande att vara rik..

Av Jammar. - 18 november 2020 16:43

Vi Jämtar är under Norsk karantän? Innebär det nu att vi har Norska karantän regler? Jag är ju Jämte men är lite frustrerad om vilka regler som gäller Svenska eller Norska smittskyddsregler. Får jag gå ut? Måste jag prata norska nu?

Av Jammar. - 18 november 2020 15:22

Tjejer som önskar sig något varmt i julklapp så blir det inte någon päls eller snygg märkes jacka, utan ett spritkök.

 


Av Jammar. - 18 november 2020 11:07

Något positivt om smittan är att alla kristna  fjollor som Carola o.s.v inte kan hålla julkonserter och plåga folk på tv. Det ska bli skönt. Hopps de visar någon bra film istället. Star Wars tex.

Av Jammar. - 18 november 2020 08:25

Jaha nu sitter myndighets personer och slår sig för bröstet och delar ut medaljer till sig själva, och tror de kan fixa vaccinering efter nyår. Om det några som kan sumpa saker så är det smittskydds myndigheten. Om det var som att flytta en spik från punkt A till B så skulle det ta ett halvår. Så tro inte att det blir vaccinering före sommaren. Och då är de i riskgrupp först. Så för den vanliga medborgaren om ett år..

Av Jammar. - 18 november 2020 07:32

Fyra grader varmt ute och mulet. Annars så är allt lugnt här i landets mitt, men smittan ökar. Och så måste man sitta i karantän för att åka till Norge i tio dagar. Men vill fan åka till dit?

Av Jammar. - 17 november 2020 19:48

Beställ julkulor på nätet och få de hemskickade till dörren om ni måste fira jul. Annars så en julfri jul i år. Utan köp hysteri i affärer. Hänsyn till folks hälsa och liv.

Av Jammar. - 17 november 2020 19:01

Var in till stan i dag och det funkade ok. Bussen var halvfull men smutsig de städar inte bussarna och det är ju trist. Annars så var jag och handlade åt min mamma och måste berömma affären där hon bor där funkar det bra med hänsyn och håll avstånd. Och trevlig personal som är hjälpsamma. Så har jag fått förfrågningar om maten jag lagar så nu måste jag skriva recept. Det är lite ovant men det lär nog funka. Bra träning på att skriva begripligt. Ska börja med ärtsoppan.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards