Alla inlägg under december 2020

Av Jammar. - 26 december 2020 17:53

J vad säger man om att jag var slut efter gårdagen så är jag tom nu. De är ju helt otroliga de ryska damerna. Bästa konståkning tävling jag nånsin har sett..  kvadrupel bara ramlade in.



Av Jammar. - 26 december 2020 16:26

Underbar tävling och tack Ryssland att resten av värden får se. Läser att hela värden tittar så även lilla landet Sverige. . här är länken live om det är någon som är intresserad.


Av Jammar. - 26 december 2020 08:51

Här är en länk till gårdagens tävlig om det är någon som är intreserad.

Av Jammar. - 26 december 2020 08:40

Sitter och tittar på repriser från i går. Och minns när Alexandra var så långhårig och spinkig men med massor av liv i blicken. I dag är hon en ung dam på 16 år och fortfarande åker underbart. Så ser man att hon är vältränad. Vi får se kvadrupel i dagens fria program. ska bli spännande. 

Av Jammar. - 26 december 2020 08:17

Sex grader kallt ute och svart. Gott med kaffe och lite rosslig i halsen. Annars är det ok här i mitten av landet. Det blir hockey och konståkning på tv i dag. Det är ju vm i hockey för juniorer och ryska mästerskapen i konståkning.

Av Jammar. - 25 december 2020 21:28

Tack för konståkning Ryssland. Har just tittat på damernas obligatoriska program. Ja och de är ju i världsklass. Men det är mycket emotionellt påfrestande. Man är alldeles slut. Så får man en paus från pesten och alla dumskallar som tutar på som vanligt och skiter i smittspridningen.

Av Jammar. - 25 december 2020 12:00

Var och handlade på ICA och det var lugnt. Var tvungen att köpa dasspapper, hårt att använda tidningspapper. Köpte lite mat också, köttbullar och handknutna prinskorvar. Så hämta jag en Öl till maten och eftersom det är minusgrader på balkongen så var älgen blåsvart. Men den är otroligt god. Så lite surkål på det.

 



Av Jammar. - 25 december 2020 08:14

En minus och lite vitt ute. Annars så är det som vanligt här i landets mitt, smittan ökar och sjukvården har det tufft, ingen ledighet där inte. Bara den kapitalistiska högern som är ledig i fjällen och beter sig...




Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards