Alla inlägg under januari 2021

Av Jammar. - 14 januari 2021 06:08

Tio minus och svart ute. Snöröjarna röjer snö så man vakna tidigt. Annars så är det väl lugnt här i landets mitt.  Ska bli intressant att få siffrorna på hur många smittade det finns här i Krokom i kväll.


Av Jammar. - 13 januari 2021 16:48

Nått som gör mig upprörd är djurplågeri och lurendrejeri. Nu visar det sig att KRAV bönder plågar djur. Vi som konsumenter förväntar oss att köper man krav märkt kött så ska det vara Ok. 

Av Jammar. - 13 januari 2021 08:30

Ja att få en knäpp, har haft tvättstugan nu i snart två timmar. Jag har lite tvätt kvar också. Men det ska bli skönt när tvättstugan är över. Om det är nån snöälskande stolle som vill ha snö så kan jag skicka en hög som ni kan leka med eller skotta, på mental väg ja sådana krafter har jag.


Av Jammar. - 13 januari 2021 04:49

Sex grader kallt och svart ute. Det har slutat att snöa här i mellersta delen av landet.  Men det ska bli kallt nu kring -20 grader. Vintern kom till slut snö och kallt. Få se hur länge den får vara kvar? Så ökar smittan ännu mera och folk dör som flugor. Och allt är överklassens fel med deras resande..

Av Jammar. - 12 januari 2021 18:54

Ja jösses vad det har snöat. Min snus är insnöad på balkongen. Skönt att få sitta inne i goa värmen.

 

Av Jammar. - 12 januari 2021 17:13

Jaha nu har konferensen folk och försvar börjat och nu ser de spioner och ryssar bakom varje gran och snödriva i (sälen). Det brukar vara så här en gång per år, det är bara att le åt militär tokarna.. Nu ska de ha pengar till luftförsvar. Mer bomber och granater..

 


Av Jammar. - 12 januari 2021 08:39

Tittar på tv och lyssnar på myndigheterna om vaccineringen. Man blir ju rädd, de lär fippla bort vaccineringen? så till hösten om man har tur har man sprutan i armen.? Våra underbara myndigheter. De duger tametusan inte till nått.. Ut och skotta snö, det kan man väl inte misslyckas med, eller?

Av Jammar. - 12 januari 2021 07:55

Jag bor på tredje våningen och har snö på fönstret och det är väl inte så hemskt. När det når till fjärde våningen kan man snacka om snö..

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards