Alla inlägg under januari 2021

Av Jammar. - 24 januari 2021 08:56

En Muskyddshatande kommundirektör i Halmstad Mattias Roseköld menar att de som har munskydd är oroliga. Han har inte fattat att munskydd är säkerhetsutrustning, som när de som klättrar på höga höjder har säkerhets linor eller att byggjobbare har hjälm. Ja det finns avarter i allt.. Kommunen ville förbjuda munskydd. Men har nu backat.



Av Jammar. - 24 januari 2021 07:09

Minus sju grader och snöar. Får ta fram skidorna och valla. Nog många i villaområdena som suckar nu.. Vissa fördelar med att bo i hyresrätt varmt och gott inne så finns det vaktmästare som fixar snön. Och det betalar man för.

 


Av Jammar. - 23 januari 2021 18:03

Sätt press på myndigheterna. Alla län inför stopp för personresor och stänger länsgränserna från V5 tills alla medborgare har fått sprutan i armen. Så inför munskyddstvång på alla allmänna platser. Nu håller de på att fippla bort vaccineringen så sätt press på de slöa myndighetspersonerna...


Av Jammar. - 23 januari 2021 17:20

Inget resande under sport lov gäller även myndighetspersoner.


Av Jammar. - 23 januari 2021 14:08

Lagat mat och bakat. Kolabrownie tog all kraft så det blev lite fusk på svamprisotton men gott blev det.

Av Jammar. - 23 januari 2021 07:08

Gårdagen rulla på och snipp snapp så var den slut kl 21.00 Först så tog jag mod till mig och gick på affären och där möttes man av trafik ljus. Kolla vad Älgen är blå.  

Och eftersom jag är Anarkist och min färg är svart så lullade jag in och handlade det jag skulle. Så blev det systemet och några öl eftersom jag skulle äta pizza. Har ju gjort en sådan god pizza sallad Det blev en med ansjovis och korv och lök. Det var en söt sak som nämnde pizza sallad, så kunde jag inte släppa det. Så därför blev det gjort.

Så blev det till med att rengöra ugnen. Don efter person så det blev Mr muskel.

 


Av Jammar. - 23 januari 2021 06:14

Minus sju grader och svart ute men vitt på backen. Det är en jäkla massa snö ute nu. Snöhögar så långt  ögat kan nå. Skönt att sitta inne och dricka kaffe äta nybakad bulle och titta på tv, morron Simpson.

 

Av Jammar. - 22 januari 2021 09:40

Har fixat ett anarkist munskydd nu på morgonen.

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards