Alla inlägg under januari 2021

Av Jammar. - 18 januari 2021 16:18

Apropå mediciner så fixa jag det på nätet med förnya av recept. Men läkaren ville jag skulle kontakta dom för bokning av tid. Prover och sånt skit. Nä nä det blir inget av med det. De är kåt på att smitta ner mig. Inte går man till en läkarstation nu när smittan sprids som i ett pyramidspel. Fan vad många som blir lurade och blåsta i dessa tider av kristna stollar och annat skit.






IVA

Av Jammar. - 18 januari 2021 15:50

Minskade patienter på IVA på sjukhus. Jo det blir så när folk dör. Hamnar du på IVA så dör du.. Var tvungen att hämta ut astma medicin och hjärtmedicin i dag på apoteket. Var skitnervis. men det gick bra. Så var jag på ICA och fick småflörta med min favorit. Vi är ju nästan släkt jag bor granne med hennes mormor. Så det har varit en bra dag..




Av Jammar. - 18 januari 2021 08:33

Jaaa.. Satt och snöa in på 2020 inlägg i januari och hur vädret var och så pandemin. Vissa var jäkligt bra och viss mindre bra. Det var lite snö och nästan tö. Det är många inlägg som man skrattar gott åt. En viss ton utav gladare inlägg var det och i allmänhet mer glimten i ögat. Bra att ha en dagbok.Mer melankoliskt i texten i dag.


Av Jammar. - 18 januari 2021 06:19

Minus tjugofem grader och svart ute här i landets mitt.  Så är det patetiskt att lyssna på myndigheter, minns från i våras när alla slog sig för bröstet och sa att beredskapen är god här i landet, Vi har bra med skyddsutrustning och bra testning och spårning. Nu låter det som att det inte var så bra, idioter. Man kan bara skratta åt stollarna. Så detta om regler (restriktioner) Som ska vara hårda? Man tillät resande under sport lov och påsklov så smittan kunde spridas. Fortfarande så är resandet och smittspridningen tillåtet. Minns att jag fick tillrätta en polis som klättrade mig på ryggen. Stopp skrek jag det handlar om livet håll avstånd. Och han stod där som en fågelholk. Det är överklassen som styr. He.


Av Jammar. - 17 januari 2021 18:38

Var ut och tog en bild på månen men det är för kallt.

 

Av Jammar. - 17 januari 2021 16:37

Öhh det kan bli några kalla nätter nu -30. Det är lika bra att ligga kvar i sängen tills det blir varmare. Här i landets mitt..

Av Jammar. - 17 januari 2021 10:57

Har fått en inflammation på revbenet har haft det förut så jag vet vad man ska göra, tur det finns piller Tur man inte har hosta eller nått sånt. Så när man har sovit länge så är man otroligt fumlig just när man har vaknat, så därför ska man bara sitta still i en halvtimme. Ni skulle bara veta vad jag har ställt till med nu på morgonen.. Så är astman otroligt jobbig när det är kallt..

 

Av Jammar. - 17 januari 2021 09:13

Sexton grader kallt och klart ute eftersom det börjar ljusna nu. Var ut på balkongen och titta om jag kunde se nån ren? Nä.. Sov länge i dag.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards